Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Переваги хмарної версії програмного комплексу 1С: Підприємство

Використання сучасного програмного забезпечення в бізнесі, дозволить оптимізувати і прискорити практично всі процеси.

1С: Підприємство - одна з найпопулярніших і поширених програм для бухгалтерського обліку на багатьох комерційних і державних структурах країни - від невеликих фірм до великих виробничих підприємств. На даний момент, існує дві версії цього програмного комплексу:

  • коробковий варіант.
  • хмарне рішення.

Переваги хмарної версії програмного комплексу 1С: Підприємство 

Ще зовсім недавно, більшість компаній використовували коробковий варіант програми для бухгалтерського обліку 1С: Підприємство, але вона має цілу низку недоліків:

  • дороге обслуговування і настройка;
  • необхідність у покупці потужного сервера;
  • постійне оновлення і потреба в адмініструванні.

Хмарна версія 1с онлайн - найоптимальніше рішення, і все що потрібно для роботи, це наявність постійного інтернету і своєчасна оплата. Незаперечними перевагами хмарної версії програми 1С: Підприємство, є:

  1. можливість віддаленої роботи з будь-якого куточка світу і з будь-якого пристрою (смартфон, планшет);
  2. доступність 24/7;
  3. мінімальні витрати на установку, покупку, налаштування програмного комплексу 1С: Підприємство.

Послуга по використанню хмарного рішення програми від Сервіс-провайдера, може надаватися двома способами - робота на сервері провайдера і надання сервера в оренду. До переваг першого варіанту можна сміливо віднести використання ліцензійної версії 1С: Підприємство без необхідності в її покупці, все що необхідно - вибрати бажаний тариф із щомісячною абонентською платою, ціна на яку залежить від кількості користувачів програми. Також, немає необхідності в налаштуванні сервера.

Другий варіант 1С: Підприємство в хмарі вигідний тим, хто вже має свій пакет програми. Оренда сервера дозволить отримати права адміністрування і проводити різні настройки, встановлювати необхідні програми. Варто пам'ятати, що цей варіант вимагає залучення досвідченого IT-фахівця на постійній основі для обслуговування, що може привести до додаткових фінансових витрат.

Хмарні рішення від Сервіс-Провайдера - гарантія надійності і безпеки Ваших даних

У каталозі представлена велика кількість тарифів, серед яких можна вибрати найоптимальніший варіант. Компанія докладає всіх зусиль для надання якісних послуг з високим ступенем захисту даних користувачів. При необхідності - здійснюється цілодобова підтримка клієнтів. Щоб відчути всі переваги від використання хмарної версії 1С: Підприємство - надається тестовий режим використання програми.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи