Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Парламент Канади ратифікував угоду про вільну торгівлю з Україною

Світ:

Нижня палата федерального парламенту Канади більшістю голосів підтримала ратифікацію Угоди про вільну торгівлю із Україною у третьому і остаточному читанні, повідомив кореспондент Укрінформу.

Тепер Угоду буде передано до верхньої палати парламенту – Сенату, а після цього – на підпис генерал-губернатору, що є фінальним етапом на шляху набранням документом юридичної сили.

Хоча Сенат має право відхилити будь-який законопроект або внести у нього правки, що запустить процес ратифікації заново, законодавчі акти, які отримали велику підтримку серед депутатів нижньої палати, зазвичай, отримують схвалення сенаторів.

Нагадаємо: Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною була підписана 11 липня минулого року під час візиту Джастіна Трюдо до Києва. Із набранням нею чинності, що стане можливим після завершення процедури ратифікації парламентами обох країн, Канада негайно скасує мита на 99.9% українського імпорту. Україна також одразу ж скасує 86% мит на імпорт з Канади і протягом 7 років приведе митну політику у паритет.

Наші інтереси: 

Канада - союзник України. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Канада
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Канада чудовий приклад того як українці будучи однією із титульних націй у певній країні,здатні створити передове суспільство.

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Канада чудовий приклад того як українці будучи однією із титульних націй у певній країні,здатні створити передове суспільство.

Вірю в те, що розумію.