Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Отрута «Таміфлю». Цікаво: вони справді ідіоти чи придурюються?

Категорія:

В Японії цей препарат заборонений, насувається заборона в країнах Заходу у зв’язку зі скаргами на катастрофічні наслідки лікування. Натомість в Україні «Таміфлю» просувається як панацея.

До міжнародного аеропорту «Бориспіль» зі Швейцарії прибув літак АН-12 із вантажем противірусного препарату «Таміфлю». В аеропорту літак із цінним вантажем зустріли прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, глава Секретаріату Президента Віра Ульянченко та міністр закордонних справ Петро Порошенко.

Від імені Глави держави Віра Ульянченко висловила вдячність міністру закордонних справ за ефективну роботу. «Хотілося б сьогодні дійсно привітати Україну з тим, що в дуже короткий термін до нас доставлено вантаж, якого ми дуже потребуємо», - сказала В.Ульянченко.

Віра Ульянченко висловила особливу вдячність компанії «Ф. Хоффманн-Ля Рош Лтд» за рішення надати нашій державі ліки за низькою ціною - 67 гривень за одну упаковку, що дозволило зекономити 140 млн. гривень бюджетних коштів.

Щось тут не те. «Таміфлю» просувається як ефективні ліки від грипу. Хоча вірусні інфекції взагалі не лікуються. Тобто ліків від них просто не існує і не може існувати в принципі.

Це стосується і конкретно «Таміфлю». Від інших псевдоліків він вирізняється тим, що є найбільш небезпечним. Так, в Японії за підсумком на листопад 2006-го було зафіксовано 54 самогубства після прийому «Таміфлю». 16 загиблих були підлітками у віці до 16 років. Ці смерті хворих грипом безпосередньо пов’язують саме з «Таміфлю». З тих пір в Японії цей препарат заборонений, насувається заборона в країнах Заходу, починаючи з Великобританії.

У Росії НДІ грипу АМН теж порадив, як мінімум, дітям «Таміфлю» не давати. Починаючи з 2007 року, дослідження побічних дій препарату повним ходом почалися у всіх провідних країнах світу у зв’язку із скаргами на катастрофічні наслідки лікування. Недавнє дослідження Оксфордського університету підтвердило, що важкий для здоров’я препарат «Таміфлю» абсолютно неефективний.


Знаючи це все, Україна веде переговори з індійськими компаніями-виробниками ”Таміфлю” і антибіотиків щодо закупівлі цієї продукції. Про це сьогодні в Івано-Франківську на нараді з питань боротьби з грипом сказала прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, передає УНІАН. «Я впевнена, що завтра-післязавтра ми вийдемо на масштабні постачання з Індії не тільки «Таміфлю», а і повного спектру антибіотиків широкої дії», - сказала Тимошенко.

Нагадаємо, вночі 2 листопада в міжнародний аеропорт «Бориспіль» з Швейцарії прибув літак АН-12 з вантажем противірусного препарату «Таміфлю» в кількості 300 тис. упаковок. Уряд має намір в найближчі три тижні купити ще 700 тис. упаковок препарату проти грипу «Таміфлю». За інформацією прес-служби Президента України, 4 листопада до України прибуде чергова партія препарату «Таміфлю» - 200 тис. упаковок.

Ось і виникає запитання до всіх гілок влади: ви ідіоти чи придурюєтесь? Незалежно від відповіді, за геноцид будете покарані. Звісно, з конфіскацією – для хоча б часткового відшкодування збитків, спричинених суспільству.
 


В тему:

Чому Тимошенко піарить отруту "Таміфлю"

«Свинячий» грип: афера, загроза чи сила піару?

В Україні - звичайна епідемія сезонного грипу

Володимир Мартинюк підозрює владу в штучному перебільшенні масштабів епідемії та ставить під сумнів саму її наявність

У Тернополі все нормально. Міський голова спростував чутки.

Епідемії грипу в Україні немає

Свинячий грип винайшли фармацевти Рокфеллера?

Ви вже отримали користь від лохотрону «Свинячий грип»?

Як лікують свинячий грип в цивілізованих країнах (відео)

Свинячий психотерор: хто поширює паніку?

Грипу в Києві немає – лікарі

Свинячий грип став золотою жилою для фармацевтів

Кому вигідно, щоб ви потерпали від страху?

Щеплення від свинячого грипу вбило в 2 рази більше людей, ніж сам грип

Вакцину від грипу застосували для поширення грипу
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи