Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Особливості ставок на кіберспортивні змагання

Ставки на спорт давно стали одним з найпопулярніших способів покращити власне матеріальне становище. Кіберспортивні змагання ідеально для цього підходять. Вони набувають форму командних або індивідуальних змагань, в основі яких лежить використання комп'ютерних ігор. 

Сьогодні кіберспорт охоплює багато різноманітних дисциплін. Робити ставки на кіберспорт не складніше, ніж на класичні види спорту. Найбільшою популярністю у гравців і вболівальників користуються гри, які представлені у наступних категоріях:

  • шутери від першої особи;
  • MOBA-ігри;
  • спортивні симулятори;
  • файтинги.

Регулярними є змагання з дисциплін, що не відносяться до вищенаведеного переліку ігор. У цьому розділі можна відокремити Fornite, Hearthstone та інші. Якщо раніше більшість вболівальників обмежувалася переглядом стримів, то сьогодні ситуація змінилася. Велика аудиторія кіберспортивних змагань хоче прогнозувати вирішальний рахунок в матчі та робити ставки на ймовірного переможця. Зі своєї сторони букмекери намагаються задовольнити ці зростаючі запити, тому віртуальний спорт ставки можна робити на самих різних майданчиках.

Як обрати кіберспортивного букмекера?

В сучасних умовах гравцям не потрібно витрачати багато часу, щоб знайти майданчик для ставок на Доту або інші види спорту. Досить відвідати сайт надійного букмекера, де з високою ймовірністю можна знайти відповідний розділ, присвячений кіберспорту. Окремі майданчики працюють виключно для ставок на кіберспорт. Гравцям потрібно всього кілька хвилин, щоб пройти реєстрацію і зробити свою першу ставку на кіберспортивні події.

Відбір закладу для ставок передбачає дотримання декількох пунктів, яким має відповідати заклад:

  • широкий перелік ставок з щедрим розписом на кіберспортивні матчі;
  • прийнятна для гравця маржа букмекерської контори;
  • вигідні ліміти для ставок.

Лінія та розпис на кіберспортивні події

Спорт з використанням комп'ютерної симуляції представлений безліччю дисциплін, перелік яких постійно розширюється. З цієї причини навіть найвибагливіший гравець зуміє знайти потрібний матч. Турніри бувають регіональними або міжнародними. Чим більше змагань є на сайті букмекера, тим краще для гравця. Розпис контори повинен враховувати всі особливості того чи іншого виду спорту, щоб гравець міг робити різноманітні ставки.

Розмір букмекерської маржі і ліміти на ставки

Не варто забувати про потенційні розміри виграшів в разі вдалих парі: у різних букмекерів ставка на одну і ту ж саму подію може принести різний виграш через відмінності в коефіцієнтах. Зважаючи на подібні особливості, можна буде легко знайти букмекера, який запропонує найліпші умови для ставок на Доту, КС чи Фортнайт.

Наші інтереси: 

Азартні ігри.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи