Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Оскільки вільні та чесні вибори відійшли в минуле, Америка готується до війни

Розслідування кібергрупи Білого дому встановило, що ера миру в Америці закінчилася. Шахрайські вибори 2020 року стали критичним моментом, який підштовхне американців до краю повномасштабної громадянської війни. Сторона Трампа переконана, що були масові фальсифікації виборців, а так воно, безсумнівно, є, сторона Байдена каже, що вибори були чесними та справедливими.

 Однак, це – вже історія, і сторони не дійдуть згоди, йдеться у статті на Hang The Censors.

"Американський народ втратив контроль над своєю виборчою системою", – пояснюється у звіті розслідування. – "Результати виборів більше не мають ніякого відношення до волі виборців".

"Зараз результати виборів контролюються відносно невеликою мережею мерзотників, які маніпулюють системою, щоб отримати практично будь-який результат", – додає звіт. – "Це впливає на всіх американців, незалежно від політичної партії".

Хоча сенатор Тед Круз (R-Tex) запропонував провести повний 10-денний аудит результатів виборів перед тим, як засвідчити голосування Колегії виборців, противники кажуть, що нема способу, як це зробити. На цей момент очевидно, що демократи не хочуть співпрацювати у підтвердженні виборів.

Запит Круза – це нормальний запит, що був поданий раніше. Просто цього разу ставки є найвищими, тому дозволити чесність і прозорість – більше не варіант.

"На проведення виборчого аудиту недостатньо часу", – пояснюється у звіті про запит Круза. "Якби це було зроблено місяць тому, це могло б виявити волевиявлення виборців". "Тепер це лише заплутає систему і людей, які не розуміють, як працює процес", – додає звіт. "На кожному етапі намагання добитися прозорості будуть  суперечливими".

На жаль, ціла система вже зламана

Іншими словами, час аудиту виборів 2020 року минув. Отже, справжній аудит стане вже неможливим – то що це все означає для майбутнього США? Нічого хорошого, на жаль. Якщо коротко, то це означає, що межа похибки на виборах була значно більшою, ніж межа перемоги. Таким чином, нема чіткого переможця, тобто жоден кандидат не повинен бути встановлений, поки не буде проведено повний та досконалий аудит.

Оскільки це вже не варіант, результат виборів невідомий і, отже, буде шахрайським, незалежно від того, хто прийме Білий дім 20 січня, що є сумним станом справ для нашої колись великої республіки.

"У спірних юрисдикціях стандартні операційні процедури були відхилені", – пояснюється у звіті. – "Отже, незаконні бюлетені приймались і підраховувались, бюлетені підраховувались кілька разів, бюлетені знищувались, голоси змінювались виборчим персоналом, бюлетені надходили з невідомих місць, а машини підключалися до Інтернету для зв'язку з іноземними серверами".

Відповідні перерахунки та ревізії також не пройшли, оскільки з самого початку був закладений механізм, щоб продукувати такі ж самі обманні результати, як і під час першого підрахунку бюлетенів. Потім – суди, які також підвели американський народ, відмовляючи практично у всіх запитах не лише на належний аудит і повторний підрахунок, а й на виконання відповідного законодавства штату щодо проведення законних виборів.

"За винятком кількох душ, президент Сполучених Штатів оточений глобалістами та політичними опортуністами, які не підтримують його або довгострокові інтереси Республіки", – пояснюється далі у звіті. – "Вони, як і те болото, що вони брехливо обіцяли осушити, зацікавлені лише у своєму наступному в'їзді в округ Колумбія".

Повний звіт за цим посиланням.

Наші інтереси: 

Розуміти, що ці вибори, що пройшли у США з численними та грубими порушеннями, тепер стануть прецедентом і розв'яжуть руки глобалістам вибирати керівників країн таких, які їм будуть потрібні. Чесність і прозорість виборів тепер вже буде не потрібна. Вони тепер призначать, кого захочуть, і їхні ЗМІ оголосять "переможця" (точнісінько, як вони зробили з Джо Байденом).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Антидержавний заколот неможливо придушити в межах закону, адже заколотники зламали законодавчу і судову систему. Єдиний вихід для Трампа - придушення заколоту силою. Чи зможе він організувати своїх прибічників для цього? Побачимо найближчим часом.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Антидержавний заколот неможливо придушити в межах закону, адже заколотники зламали законодавчу і судову систему. Єдиний вихід для Трампа - придушення заколоту силою. Чи зможе він організувати своїх прибічників для цього? Побачимо найближчим часом.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

продовжую молитися.найкращий вихід буде знайдено.
Про РАдість буття
Верховенства ПРАВа
Дбаємо!
радію

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Те, що відбулося під час президентських виборів у США, це не просто криза демократії, а криза цивілізованого Заходу і всьог освіту, який зіткнувся з новими реаліями і новими викликами. Ми маємо вже усвідомити, що, як цивілізація, ми не одні на цій планеті. В парадигмі тривимірного світу ця проблема взагалі не вирішується, вона може вирішитися лише в парадигмі п'ятимірного світу, тобто з іншими цінностями і рівнем Свідомості. На мій погляд, як у президентських виборах в Україні в 2019 році, так і в президентських виборах США в 2020 році проявився негативний вплив Штучного Інтелекту. Це означає, що окрім Драконійців, які вже багато тисячоліть контролюють Землю і перетворили її на свій концтабір, людство зіткнулося з голим розумом, який сприймає нормальні людські емоції і почуття, як прояв слабкості. Штучний Інтелект програмує хаос, а маріонетками (виконавцями його шахових ходів) є люди з низьким рівнем свідомості. Прикладом є "зелена шантропа" при владі в Україні. Про наявність цієї проблеми зі ШІ знають секретні служби світу, але в масовій свідомості це сприймається як фантастика. Цю тему постійно висвітлює у своїх дописах Бенджамін Фулфорд. Доречи, після обрання президента США гра не закінчена. Нас чекає карколомні 2021 і 2022 роки.
Кому цікаво, може ознайомитися з цим актуальним матеріалом: https://uamodna.com/articles/19-lystopada-2020-roku-myrna-bogynya-voyin-svitla-zaklyk-do-diyi/