Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Організація навчання водіїв для перевезення небезпечних вантажів

Вантажні перевезення як всередині України, так і в міжнародному напрямку, з кожним роком показують позитивну динаміку, надаючи українським експортерам сучасні та доступні послуги з перевезення вантажів.

Ще донедавна, в нашій країні практично не було фахівців, які могли здійснювати перевезення небезпечних вантажів на далекі відстані, адже для цього потрібне свідоцтво ДОПНВ. Серед перших навчальних центрів в нашій країні, які отримали свідоцтво ДОПНВ був регіональний учбовий навчально-методичний центр АДР, в якому всі перевізники небезпечних вантажів можуть пройти курс ADR і отримати необхідні знання від кваліфікованих та сертифікованих викладачів.

Організація навчання водіїв та уповноважених щодо перевезення небезпечних вантажів

Перевезення небезпечних вантажів розуміє перед собою максимально дбайливе відношення до вантажу, певних умов транспортування та особливих навичок перевізника. Перевезення небезпечних вантажів – практично неможливі без наявності транспортних засобів, які відповідно обладнані необхідними засобами згідно класу небезпеки вантажу. Також, при перевезенні небезпечних вантажів, перевізник повинен мати відповідні ліцензії, спеціальні допуски та сертифікати, які підтверджують кваліфікацію перевізника та надають можливість в перевезенні таких вантажів в міжнародному напрямку.

«ADR» - найбільш розповсюджене маркування вантажів (ємності, короби, контейнери, герметичні баки) з такими речовинами, як:

  • хімічні реагенти;
  • горючі речовини;
  • стиснений газ;
  • органічні, отруйні, корозійні та радіаційні речовини.

Завдяки одному з найбільших учбових центрів України, який вже більше 20 років навчає велику кількість професіоналів в перевезенні небезпечних вантажів, щороку випускається понад 500 фахівців, а за період всієї роботи центру, випущено більше 20 000 фахівців. Установа є невід’ємною частиною Всеукраїнского Союзу учасників Спеціалізованого Автодорожнього руху (СУСАР), має відповідних сертифікованих спеціалістів, які проводять навчання слухачів, надають консультації перевізникам в наступних питаннях:

  • оформлення необхідного пакету документів;
  • вирішення спорів;
  • ідентифікація небезпечних вантажів;
  • комплектація транспортного засобу.

Додаткові послуги учбово-навчального центру з підготовки фахівців

При необхідності в проведенні виїзного семінару та сесій, центр може надати послуги з виїздом на Ваше підприємство або дистанційно. Завдяки співпраці з виробниками додаткового обладнання, яке використовується при комплектації транспортних засобів з перевезення небезпечних вантажів, кожен може отримати знаки-табло небезпеки.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи