Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Оренда розбірної сцени — мобільність та простота в організації івенту

Сценічні конструкції – важлива частина заходу. Вони необхідні для виступу артистів або спікерів, розміщення обладнання та монтажу декорацій. Встановлення сцен можливе практично в будь-якому місці. Головне, щоб дозволяла площа, а поверхня була відносно рівною. При виготовленні конструкцій використовуються легкі та міцні матеріали, здатні витримувати навантаження до кількох тонн.

image1.jpg

Оренда розбірної сцени — мобільність та простота в організації івенту
Оренда розбірної сцени — мобільність та простота в організації івенту

Для кожного івента необхідна сцена певного типу та розмірів. Для одних заходів достатньо подіуму, для інших — потрібна конструкція з дахом та додатковими елементами (прихований вхід, сходи та ін.). Немає сенсу щоразу купувати модель відповідно до запитів. Це дорого, вимагає подальшого зберігання та обслуговування. Економічніший варіант — оренда розбірної сцени. Для замовлення послуги звертайтесь до компанії RIDER. Тут вам запропонують кілька варіантів конструкцій, які відрізняються розмірами та виконанням. Вибрана сцена доставляється на місце, монтується та демонтується в обумовлений термін. Фахівці компанії беруть на себе зобов'язання щодо її складання та розбирання без порушення дедлайну.

Оренда розбірної сцени для закритих та відкритих майданчиків

Заходи, які заплановані на відкритому повітрі, вимагають ретельної підготовки. Через зміни погоди необхідно захистити виступаючих та обладнання від можливих опадів. Для цього використовується сцена із дахом. Вона гарна як під час дощу чи снігу, так і у сильну спеку. Дах може бути зібраний з фермових конструкцій з використанням спеціальних кріплень.Також запропоновані варіанти з тканини, що не промокає. В останній спостерігається ефект парусності, а тому професіонали компанії RIDER встановлюють спеціальні розтяжки та додатково фіксують тент обтяжувачем.

Розбірні сцени без дахів здебільшого встановлюються усередині приміщень. Для цього використовуються легкі та міцні подіумні панелі. Вони швидко монтуються та демонтуються. Але при легкості конструкція витримує високі навантаження, призначена для проведення будь-якого заходу. Встановлення звукового та світлового обладнання, кульбіти артистів, значна вага декорацій – такі конструкції підходять для всіх маніпуляцій. За потреби на них монтуються додаткові подіуми для діджея або барабанщиків, використовуються сходи. Перейдіть на сайт https://www.rider.rent/uk, щоб уточнити деталі.

Оренда розбірної сцени в RIDER — економія сил та засобів

Скористайтеся послугою оренди розбірної сцени, звернувшись до компанії RIDER. Взяти конструкцію напрокат набагато вигідніше у порівнянні з покупкою потреб заходу. Плюс у тому, що компанія не лише надає послугу оренди, а й проводить усі маніпуляції з доставкою та збиранням. Крім того, при необхідності ви можете замовити:

  • Оренда звукового обладнання.
  • Монтаж освітлювальних приладів.
  • Виготовлення та кріплення декорацій.

Звільніть час для вирішення інших завдань під час організації заходу. Професіонали RIDER виконають покладені на них обов'язки щодо монтажу сценічних конструкцій. Менеджери компанії допоможуть вам вибрати відповідний варіант, що відповідає запитам.Вони підкажуть, чим він кращий за інші рішення. Звертайтеся до майстрів своєї справи, і результат не забариться.

Наші інтереси: 

Корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи