Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Оренда екскаватора: до кого звернутися

Екскаватор являє собою універсальну одиницю дорожньо-будівельної техніки, з широким функціоналом. Купівля та утримання спецтехніки не завжди виправдано, з економічної точки зору.

Екскаватор являє собою універсальну одиницю дорожньо-будівельної техніки, з широким функціоналом. Купівля та утримання спецтехніки не завжди виправдано, з економічної точки зору. Нерідко саме оренда екскаватора є найбільш вигідним способом вирішення різних технологічних завдань.

Які види робіт виконує екскаватор?

• планування ділянок для проведення будівельних робіт;

• риття ям, траншей, розчищення канав, розробки котлованів;

• розчищення територій від будь-якої рослинності і залишків будматеріалів, при прокладанні доріг або інженерних комунікацій;

• переміщення і навантаження сипучих або важких вантажів;

• прибирання сміття будь-якого походження, а також снігу.

Сучасна техніка відрізняється високою ефективністю і маневреністю, низькою витратою палива. Додаткове навісне обладнання дає можливість комплексного використання екскаватора при проведенні найрізноманітніших робіт.

Спеціалізовані компанії пропонують послуги оренди спецтехніки під керуванням досвідчених водіїв-операторів, здатних оперативно, грамотно та безпечно вирішити будь-які поставлені завдання.

Де замовити екскаватор в оренду?

Отримати послугу швидко і якісно за вигідними цінами нескладно в спеціалізованій компанії, що має великий досвід в сфері надання різної спеціалізованої техніки орендарям.

До переваг співпраці з великою компанією відносяться:

• наявність різних моделей потужної спецтехніки в справному стані;

• професійний підбір обладнання з урахуванням потреб замовника;

• високу кваліфікацію співробітників;

• контроль якості на всіх етапах виконуваних робіт;

• орієнтацію на потреби клієнтів;

• відповідальне ставлення до надання послуг.

Компанія Express Tehbud має власний парк будівельно-дорожньої техніки (екскаватори, навантажувач, тощо). Довгі роки роботи в цій сфері принесли хорошу репутацію та заслужену довіру постійних клієнтів.

Express Tehbud пропонує низькі тарифи на послуги, знижки постійним замовникам, гнучку схему оплати, оперативне обслуговування. В рамках комплексного обслуговування здійснюється безкоштовне транспортування технічних засобів до місця проведення робіт.

Як правильно орендувати екскаватор

При замовленні послуги необхідно детально пояснити мету залучення екскаватора, а також розповісти про особливості об'єкта. Це дозволить оперативно підібрати модель, яка підходить з технічної точки зору.

Для роботи в міських умовах оптимальним рішенням стане колісний екскаватор JCB 3CX, що володіє маневреністю та універсальністю застосування. Він затребуваний для ремонту підземних систем комунікації, планування парків та скверів, виконання різних операцій в умовах обмеженої території. Техніка на колісній базі прекрасно переміщається самостійно, при цьому має підвищену прохідність.

Якщо запланований великий обсяг робіт або ділянка розташована у важкодоступному місці, то найкращим варіантом є використання гусеничного екскаватора. Компанія Express Tehbud пропонує широкий вибір моделей на гусеничній базі. Залежно від особливостей роботи можна замовити екскаватор вагою від 15 до 70 тонн. Всі моделі відрізняються відмінною прохідністю та ефективністю використання. Всі питання, пов'язані з доставкою важкої машини, вирішують співробітники компанії.

Маючи в своєму розпорядженні вичерпну інформацію про особливості майбутніх робіт, менеджер швидко знайде одиницю спецтехніки з необхідними експлуатаційними параметрами.

До переліку важливих критеріїв входить:

• тип і вага екскаватора;

• місткість ковша;

• ходові характеристики;

• продуктивність;

• вартість оренди.

За потреби нескладно найняти екскаватор з функцією навантажувача, що прискорить процес, і знизить собівартість певних технологічних операцій.

Звернувшись до професіоналів, організації та приватні особи зможуть взяти спецтехніку в короткострокову або довгострокову оренду за прийнятною вартістю.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи