Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Onuka: “Як тільки щось забувається, воно негайно повторюється"

Зона взагалі забруднена. Але енергетично вона настільки чиста, там настільки відчувається гармонія світу. Це той момент, коли природа сказала людству, хто головний.

16042802.jpg

Наталя Жижченко

Це сказала співачка Наталя Жижченко, лідер гурту Onuka про Чорнобильську зону в ефірі передачі Сніданок з 1+1.

"Там відчувається гармонія світу. Там природа квітне, буяє. Тварини, які були занесені до Червоної книги, почали відроджуватися. Це парадоксально. Виходить, що це перший вимушений заповідник. Людина не настільки владна, як вона думає", - каже співачка.

До 30-х роковин Чорнобильської катастрофи колектив Onuka зняв відео на трек "1986". У композиції використаний фрагмент телефонної розмови диспетчерів, що сталася в перші хвилини після вибуху.

Трек "1986" увійшов до нового міні-альбому колективу під назвою Vidlik, присвяченого Чорнобильській трагедії. Композиції з цієї платівки стали саундтреками до документальної стрічки телеканалу "1+1" "Розщепленні на атоми".

Лідер гурту Onuka Наталя Жижченко не з чуток знає про масштаби трагедії: "Мій тато був ліквідатором, тому слово Чорнобиль я дуже добре пам'ятаю з дитинства. Відсутність тата. Відсутність місяцями. Він був там на вахтах. Слово Чорнобиль лунало щодня в нашій квартирі. Я добре пам'ятаю ту атмосферу і переживання мами, хоча мені був всього рік", - розповіла Жижченко в ефірі "Сніданку з 1+1".

Наталя Жижченко зізналася, що часто буває у Чорнобильській зоні і черпає там натхнення. "Відбувається такий парадокс. Зона взагалі забруднена. Але енергетично вона настільки чиста, там настільки відчувається гармонія світу. Це той момент, коли природа сказала людству, хто головний", - пояснила артистка.

 

 

Наші інтереси: 

Природа показала, хто головний.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи