Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Олексій Арестович став речником України в ТКГ

Олексій Арестович повідомив, що його призначено радником делегації з інформаційної політики у Тристоронній контактній групі (ТКГ) з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.
 

arestovych.jpg

Олексій Арестович з 2014 року активно коментує військові й політичні теми https://zaxid.net/news/
Олексій Арестович з 2014 року активно коментує військові й політичні теми https://zaxid.net/news/

«Маю нагоду повідомити, що рішенням Глави делегації України для участі у Тристоронній контактній групі Леоніда Кравчука (президента України у 1991-94 рр.), мене призначено радником делегації з інформаційної політики з повноваженнями “єдиного голосу” щодо інформування ЗМІ, міжнародних партнерів та народу України», – заявив Арестович у середу, 28 жовтня.

Він запросив зацікавлених осіб, насамперед журналістів, звертатися до нього за коментарями щодо питань, пов’язаних з роботою делегації. При цьому Арестович додав, що засоби та форми більш тісної співпраці буде встановлено трохи пізніше.

Раніше того ж дня дипломат Маркіян Лубківський заявив, що відмовився обійняти посаду речника української делегації в Тристоронній контактній групі. За його словами, відповідна пропозиція надійшла йому від Офісу президента та голови української делегації в ТКГ Леоніда Кравчука.

 

15 вересня міністр з питань тимчасово окупованих територій Олексій Резніков зазначав, що завданням речника буде «фокусувати всі сигнали від імені української делегації». Така заява міністра стала наслідком резонансних заяв про війну на Донбасі тодішнього заступника голови української делегації Вітольда Фокіна. Зрештою, Фокіна звільнили з цієї посади.

Що відомо про Олексія Арестовича

Олексієві Арестовичу 45 років, він народився в Грузії. Освіту здобув в Одеському інституті сухопутних військ (нині Військова академія Одеси). Із 1999 по 2005 рік працював у Головному управлінні розвідки, яке тоді очолював нинішній голова партії «Сила і Честь» Ігор Смешко. Після цього вивчав психологію й теологію, працював актором театру й кіно. Має звання майора запасу.

 

Після 2014 року Арестович часто коментує в українських ЗМІ військові теми, зокрема війну на Донбасі, а також дописує про них у себе на Facebook (де має понад 192 тисячі підписників) та в медіа. Паралельно він проводить семінари із психології (останній анонсований ним має відбутися 7 листопада).


https://zaxid.net/news/

Наші інтереси: 

Корисне призначення. Буде цікаво.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи