Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Огляд кращих готелів з аквапарком в Єгипті

Водні розваги в Єгипті не обмежуються дайвінгом та іншими спортивними активностями. На увагу туристів заслуговують аквапарки — оази з теплими басейнами, гірками на будь-який смак, зручними шезлонгами та барами. 

Такі розваги особливо актуальні для сімей з дітьми — малеча готова захоплено купатися цілий день, а дорослі не  будуть нудьгувати. Це одна з головних причин, через які батьки обирають тур до Єгипту із Запоріжжя та інших великих міст України для сімейного відпочинку. Ми підібрали для вас кілька найкращих готелів Хургади та Шарм-ель-Шейха, що пропонують чудові водні атракціони. Дорослим також не буде нудно!

Топ найкращих готелів Шарм-ель-Шейха з аквапарком

  1. Aqua Blu Sharm El Sheikh 4*. Це швидше готель при аквапарку, а не навпаки. Водні розваги тут розмістилися на 13 гектарах! Важко навіть точно порахувати, скільки тут атракціонів, басейнів, гірок, і їхній список постійно поповнюється. Поруч гарна набережна з кафе та ресторанами, де приємно прогулятися ввечері.
  2. Albatros Aqua Blu 4*. Понад 40 гірок для дітей та дорослих, у номерах свіжий ремонт. Якщо ви все ж таки хочете відвідати пляж, до ваших послуг безкоштовний автобус (сам готель знаходиться на другій лінії), який регулярно курсує до узбережжя.
  3. Charmillion Club Aqua Park 5*. 12 гірок для дітей та 9 — для дорослих. У зимовий період працює підігрів води, є басейни зі штучними хвилями. Охочим зануритися в море сподобається розташований поруч кораловий риф з яскравими тропічними мешканцями.

Топ найкращих готелів Хургади з аквапарком

tdW9nZYe_MSe4hzXU35LWEkn_dqWDxaqUnvWC3K7oJ2hYE4HI6ViyWW9oPXTxrKV4VclG_HmkRZWsd_62HCnXuwz43UGqQxBjBU8rKtChLS1hHG9PDiqQwy2pgnAyK3jq7sC0J6g

  1. Jungle Aqua Park 4*. Тут на вас чекає 35 гірок для гостей усіх вікових категорій та 16 басейнів просто неба. Є безкоштовний автобус до пляжу, але більшість надає перевагу аквапарку завдяки його чистоті та комфортності.
  2. Jaz Aquamarine Resort 5*. Готель пропонує 22 гірки різної висоти та протяжності, класичні басейни та зони зі штучними хвилями. У кроковій доступності пляж з плавним спуском в море. Це дозволяє вільно пересуватися, обираючи розваги до смаку.
  3. Sindbad Aqua Park Resort 4*. Тут ви зможете насолодитися пляжем у тіні пальм і 12 водними локаціями. Є хвильові басейни та атракціон з підводним човном, який опускається на глибину 25 м. Також гостям доступні розваги двох сусідніх готелів мережі Sindbad. Це автоматично розширює вибір водних гірок і локацій для релаксу.

Саме тут на вас чекає кращий відпочинок! Але щоб зробити остаточний вибір, варто прочитати відгуки туристів про кожен готель окремо.

Наші інтереси: 

Відпочинок.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи