Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Огляд доповнення Reno Air Races для Microsoft Flight Simulator

Нещодавно відбулася офіційна презентація доповнення Reno Air Races до популярного авіасимулятору Microsoft Flight Simulator.

Це доповнення присвячене американському чемпіонату повітряних гонок STIHL National Championship Air Races. Він щорічно проводиться у вересні з 1964 року в аеропорту Reno Stead, який знаходиться за кілька миль від Ріно, штат Невада. Вважається, що це найшвидший моторний спорт у світі – у деяких класах швидкість літаків може сягати 500 миль на годину.

Особливості симулятору

Дізнатися докладно про доповнення Reno Air Races ви можете, вивчивши популярні новини комп'ютерних ігор, але пропонуємо коротко розглянути головні особливості релізу. Це доповнення було додано до каталогу Microsoft Flight Simulator у вигляді двох наборів: RAR Expansion Pack (з самим режимом американського чемпіонату та 4 літаками з лівреями) та RAR Full Collection (представлені всі машини, які були зроблені спеціально для колаборації з організаторами STIHL National Championship Air Races).

Також можна окремо придбати набір будь-якого з представленого в додатку класу (Jet, T-6, Biplane, Unlimited), якщо не хочете брати всі літаки одразу. Купуючи такі набори, крім основного режиму RAR, ви отримаєте можливість керувати представленими в додатку літаками на основній карті симулятору, що є великим плюсом.

Можливості запропонованого доповнення

Reno Air Races – особливий режим Microsoft Flight Simulator, який доступний у вкладці основних активностей. Тут вам пропонується взяти участь у мережевих «заїздах» або потренуватися в гонках на час, коли ви поодиноко пролітаєте трасу і намагаєтеся поставити найкращий результат. У гонках на час вам пропонується якнайшвидше пролетіти 6 або 8 кіл по трасі, причому найкращий час вважається в сумі по всіх колах, а не за кожне з них. Найкращий результат заноситься до загального рейтингу.

У мережевих перегонах вам доведеться боротися з іншими гравцями. У кожному заїзді може взяти участь до 8 пілотів. Перед початком перегонів проходить кваліфікація, де ви летите одне залікове коло. За цим часом визначається ваша позиція у стартовій таблиці. Сама таблиця формується так: 1-3 місце летять у першому ряду, 4-5 місця летять із відставанням у 4 секунди, 6-8 місця – з 8 секундами відставання. Дистанція гонки залежить від обраного класу – 6 чи 8 кіл. Для участі в заїздах необхідно вибрати клас (Unlimited, Jet, T-6, Biplanes) та літак. Знайти докладнішу інформацію про це доповнення та дізнатись інші цікаві новини ігор можна на сайті Mezha.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи