Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Офіційна заява Президента США Дональда Трампа: Так що ж приховує Байден?

Категорія:

Спецтема:

Ці вибори ще далеко не завершені. Джо Байден не був визнаний переможцем ні в одному зі штатів, не кажучи вже про штати, в яких проводиться обов'язковий перерахунок голосів, або в штатах, де наша кампанія має дійсні та законні юридичні проблеми, які можуть визначити остаточного переможця. Законні голоси вирішують, хто буде президентом, а не засоби масової інформації.

Текст заяви Дональда Трампа подає на своєму Телеграм-каналі філософ Едуард Юрченко @EdYurchenko:

«Усі ми знаємо, чому Джо Байден поспішає видавати себе за переможця і чому його союзники в ЗМІ так намагаються йому допомогти: вони не хочуть, щоб правда була розкрита. 

Простий факт: ці вибори ще далеко не завершені. Джо Байден не був визнаний переможцем ні в одному зі штатів, не кажучи вже про штати, в яких проводиться обов'язковий перерахунок голосів, або в штатах, де наша кампанія має дійсні і законні юридичні проблеми, які можуть визначити остаточного переможця. 

У Пенсильванії, наприклад, нашим юридичним спостерігачам не дозволили повноцінний доступ для спостереження за процесом підрахунку голосів. 

Законні голоси вирішують, хто буде президентом, а не засоби масової інформації.

Починаючи з понеділка, наша кампанія почне розглядати нашу справу в суді, щоб гарантувати дотримання виборчого законодавства і визначення  законного переможця.

Американський народ має право на чесні вибори: це означає підрахунок всіх законних бюлетенів, а не підрахунок незаконних бюлетенів. Це єдиний спосіб забезпечити повну довіру громадськості до наших виборів. 

Як і раніше шокує той факт, що кампанія Байдена відмовляється погодитися з цим основним принципом і вимагає підрахунку бюлетенів, навіть якщо вони фальсифіковані, сфабриковані або подані не зареєстрованими виборцями або померлими виборцями. 

Тільки сторона, залучена в правопорушення, може незаконно не допускати спостерігачів до кімнати для підрахунку голосів, а потім боротися в суді, щоб заблокувати їм доступ.

Так що ж приховує Байден? Я не заспокоюсь, поки американський народ не проведе чесний підрахунок голосів, якого він заслуговує і якого вимагає демократія».

Наші інтереси: 

Важливо зрозуміти, що демократи США визнають, що вони брехуни і фальсифікатори, якщо не погодяться на перерахунок голосів законних виборців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Всебільше чесних людей, довкола мене, погоджується з цими елементарними принципами.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Всебільше чесних людей, довкола мене, погоджується з цими елементарними принципами.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !