Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 129
  • Переглядів: 140

Один зі шляхів почути себе і змінити мислення

Ми відчуттям довіряємо більше, аніж тому, що бачимо.
Тут потрібно навчит
ися відокремлювати зерна від плевел. Це можна досягти тільки за рахунок тренування і глибше досліджуючи отриману інформацію, так ви дізнаєтеся багато нового про себе. Так, буде приходити багато нової, незрозумілої і спотвореної інформації.

Буду розказувати про розвиток і шлях пізнання себе одним чоловіком. В мене немає наміру робити рекламу для нього, а маю намір подати його знання іншим людям, оскільки, за особистим сприйняттям, вважаю цей шлях корисним і доступним. Інформацію взяла на сайті, яка вже опрацьована досвідом цього чоловіка. Приєднуючись до його бачень багатомірності людини, бажаючи наслідувати його досвід, прийшовши до цієї стежки ходіннями навколо , я впевнено буду цитувати подані фрази.

 

 

Перш, ніж передати цю інформацію, я прослухала робочі відеоролики, подані автором сайту. Інформацію передаю з наміром саморозвитку кожної людини, а не платити комусь за щось. Було би бажання знань. Коли бракує грошей платити за лікування, то є добре, бо так краще і швидше будемо вчитись, тренуючись на собі. І добрим є те, що першопроходці ставлять високі ціни за свою науку, бо тоді докладемо зусиль вчитися самому.

Отже, цитую...

 Вітаю Вас на своєму сайті. Я Андрій Вахтель є автором проекту “Розвиток свідомості”.
Проект “Розвиток свідомості” спрямований на самостійний розвиток свідомості через глибоке осмислення того, що всередині людини і поза н
ею.

Мета: змінити мислення, щоб не створювати непотрібних думок, емоцій і відповідно вчинків. Навчитися формувати бажану реальність.
Методи: використання сво
єї багатовимірної свідомості за допомогою медитації і усвідомленні виходу з фізичного тіла (виходи усвідомленого Я).

Тренуючись в медитаціях і виходах з тіла людин
а досягає стану багатовимірної свідомості за рахунок розширення діапазону сприйманих частот (бачить, відчуває, знає енергії інших вимірів) через свої енерготіла : ефірне, емоційне (астральне) і ментальне.
З досвіду своїх досліджень я виділяю:
- вихід з тіла; коли більша частина усвідомленого Я виходить з фізичного тіла в енергот
іла - астральне (воно ж емоційне) або ментальне. Це ще називається вихід з тіла або вихід в астральний план. Людина щоночі виходить з тіла, тільки його усвідомлене Я спить.

- усвідомлений сон; вихід з тіла під час сну, де усвідомлене Я прокидається, коли енергот
іла (астральне і метальне) вже відділені від фізичного тіла.

- медитація; коли більша частина свідомого Я залишається в тілі, але при цьому людина може сприймати енергії інших вимірів через енергот
іла, частково переміщаючись туди. Приклад: перегляд минулих втілень /життів фрагмента душі, оскільки ця інформація в ньому зберігається, а точніше в казуальному тілі. Це є основна частина підсвідомості людини, висловлюючись термінами психологів. Здібності кожної людини індивідуальні і вони залежать від вроджених даних, тобто налаштувань тіл людини і напрацювання в результаті тренувань.

Є окрема категорія людей, яким непотрібно докладати зусиль для виходу з тіла або медитації. Їх вроджені на
лаштування енерготіл дозволяють працювати з енергіями інших вимірів, при цьому свідомо вони залишаються в фізичному тілі. Приклад: ясновидці, екстрасенси .

Розвиток здібностей - це не сама мета.
Здатністю, як і будь-якою технологією, необхідн
о управляти усвідомлено, інакше нашкодиш собі і іншим. А для цього потрібно глибоко мислити і усвідомлювати вплив своїх думок, емоцій і вчинків на себе і інших.
Глибока розумова робота дозволить людин
і бути завжди в рівновазі і не витрачати енергію на непотрібні думки і емоції.

Роботу можна умовно поділити на
два напрямки. Дослідження - це дослідження за наступними напрямками:
- пошук інформації
- пошук оптимальних рішень і прогноз по роботі і бізнесу
- виявлення призначення (програми) людини
- виявлення здібностей і їх розвиток
- вивчення можливостей свідомості
- перегляд минулих життів і варіантів майбутнього
- діалог з Вищим Я
- подорож по світах / виміра
х
- вивчення всесвіту / космосу
- робота з енергот
ілами і енергоцентрами
- карма
- розуміння причинно-наслідкового зв'язку думок, емоцій, вчинків, подій
- життя людини після фізичної смерті
-
опрацювання навиком медитацій і виходів з тіла
-
і багато іншого для свого розвитку.

 Лікування - праця з пошуку та усунення внутрішніх причин ментально-емоційних (психологічних і психічних) і фізичних проблем.
Праця проходить в стані багатомірної свідомості, яка досягається через вихід з тіла або медитації.

Оскільки єдиних тлумачень термінів гіпноз /регресивний гіпноз, медитація не має, то я, в силу своєї практичної роботи і досвіду інших, розумію ці терміни так:
Класичний гіпноз -
праця на несвідомому рівні людини шляхом навіювання будь-яких програм. Це не підходить, так як людина не усвідомлює, що відбувається і свідомого досвіду не витягне. Навіювання- це силова постановка програм, що є шкідливо по суті. Плюс гіпнологи не мають розуміння з ким спілкуються, коли людина знаходиться без свідомості. Вони кажуть, що йде діалог з підсвідомістю, але, що це таке і з ким вони спілкуються, не знають. У дійсності це можуть бути: Вище Я людини, її ментальне тіло, фрагмент душі, сутності, особистості (минулі втілення фрагмента душі).

Регресивний гіпноз —
це вже праця з людиною на свідомому рівні і вона може регулювати процес. Зводиться у відправленні людини в минулі втілення фрагмента його  душі для пошуку причин проблем. Ось тут вже деякі гіпнологи / регресологи кажуть, що це медитація, а не гіпноз.
Хоч більшість не хочуть занурюватися глибше і називається це, за звичкою, гіпнозом, хоча гіпноз це є навіювання і нам для праці воно не потрібне, оскільки шкодить.

Я ж кажу, що коли людина свідомо розширює свій діапазон сприйманих частот (тобто бачить, відчуває, знає енергії інших вимірів) то для цього:

1. вихід з тіла - коли людина виносить своя свідоме Я з фізичного тіла в енерготіла, як правило астральне (воно ж емоційне) .Таких більшість. Це ще називається вихід з тіла або вихід в астрал. Ми щоночі виходимо з тіла, тільки наше свідоме Я спить.
2. медитації -свідоме Я залишається в тілі,
хоч при цьому людина може сприймати енергії інших вимірів за рахунок своїх енерготіл. Приклад : перегляд минулих втілень фрагмента душі, оскільки ця інфа в ньому зберігається, а детальніше, в інформаційному (казуальному) тілі. Це є основна частина підсвідомості людини, висловлюючись термінами психологів / гіпнологів.
Хоча не вс
і так можуть сприймати, деяким потрібно довго тренуватися, щоб бачити / відчувати свої енерготіла.
3. звичайний стан,
хоч при цьому людині доступні енергії інших вимірів. Приклад: ясновидці, екстрасенси . Це їх початкові дані, тобто, вроджені. Таких людей мало, іншим (п.1 і п. 2) треба тренуватися.

Таким чином досягається багатомірн
а - сприйняття декількох вимірів- свідомість.
Мою
працю можна умовно поділити на два напрямки:
1. Розвиток - це проведення досліджень в різних областях знань.
2. Л
ікуванняпрацю, щодо усунення причин ментально-емоційних (психологічних і психічних) і фізичних проблем. Прискорення відновлення пошкоджених ділянок фізичного тіла.
Лікувати себе самостійно через пошук і видалення причин:
- в частині фізичного тіла, після видалення причини, прискорювати процес відновлення пошкоджених клітин;
-в частині ментального і емоційного т
іл (відносини, робота і гроші, депресія, страх, стрес, образа, невроз, панічні атаки, апатія, тривога, безсоння, мігрень, нав'язливі думки, залежності, негативні програми від інших людей (псування, пристріт ) і т.д.)
Приклади сеансів я викладаю у себе ютубканал
і і в групі. Сеанси проходять по скайпу.

                             Лікування
Тепер трохи про те, як відбувається лікування, а детальніше, багатомірне самолікування і це є головним.
Отже, якщо у проблеми причина внутрішня, а не зовнішня, тобто фізична, значить мета знайти її і видалити.
Я не лікую людину, це роби
ть вона сама. Моє завдання, як провідника, допомогти людині знайти причину / причини проблеми і усунути її.
Для простоти, причинами,
що несуть негативні наслідки, я називаю негативними програмами / енергіями, так як, щоб енергія якось впливала на неї, потрібно закласти інформацію у вигляді думок і емоцій. Метод праці - медитація / вихід з тіла.
Свідомість людини
багатомірна, тобто, вона живе в декількох вимірах.
Носіями свідомості виступають енергот
іла людини, а вони знаходяться в іншому вимірі за рахунок більш високої частоти вібрацій в порівнянні з фізичним тілом.
У них зберігається енергія, яка робить нас такими, якими ми є. Ми постійно, вдень і вночі, обмінюємося енергією, яка несе інформацію і вона в
пливає, в тому числі, на наше здоров'я.

Негативні програми / енергії людина формує сама, приймає від інших людей, також і істот, яких ми не бачимо.
Я допомагаю людині досягти багатомірно
ї свідомості, де людина усвідомлено сама виконує всю працю. Людина розуміє причину і наслідок. Або я веду контактера, який виходить зі свого тіла і працює з енерготілами людини, де шукаємо причини проблем.
Тут
є необмежені можливості для лікування і розвитку.
Лікувати себе може кожен. Після напрацювання досвіду можна допомагати в лікуванні інших людей. Головні перешкоди людини в лікуванні -
її страх і сумніви.

 Приберіть їх і швидко побачите результат від вашої праці.
Причини того, що немає ефекту від лікування
:
- не очищена причина і /або всі причини (у однієї проблеми може бути декілька причин) і, як наслідок, її енергії в енерготілах. Рідко, коли за один сеанс можна видалити причини всіх проблем (особливо, коли людина в тяжкому стані), так як, Вище Я людини дає інформацію частинами, в міру усвідомлення людиною причин проблем.
- причини видалені,
хоч потрібен час для догляду наслідків. В основному це стосується хвороб фізичного тіла. Скільки часу? Це залежить від ступеня пошкодження фізичного тіла, його стану і інтенсивності напрямків енергії для відновлення клітин. Якщо це стосується розумової і емоційної діяльності, то також потрібен час, поки свідоме (усвідомлене Я) людини ухвалить зміни.

Тому дуже важлива подальша праця над собою, як у вигляді зміни мислення, так і практичних медитацій для направлення енергії в пошкоджені ділянки тіла.
Після усвідомлення причин проблем ви стали мудрішими і починаєте більш глибоко розуміти причинно-наслідкові зв'язки явищ і подій. А це означає, що змінюється ваше мислення. Ви починаєте керувати своїми думками, емоціями і вчинками.
Це головне, тому що це
значить - не дозволити в майбутньому напрацювати нові негативні програми.
Зміна мислення- процес довгостроковий, тому потрібно проявити терпіння і цілеспрямованість.
Пам'ятайте, ніхто крім вас, ні ваше Вище Я, ні наставники / ангели, ні цілителі і ніхто інший не видалят
ь причину проблеми. Вони можуть підказати напрямок праці. Саме через пошук і усвідомлення причин йде наш розвиток.

                             Практика
Наводжу коротку інформацію для самостійної роботи.
Самостійну роботу
з медитацій / виходу з тіла необхідно виконувати як до сеансу зі мною, так і після, для закріплення результату і подальшого свого розвитку або лікування.

Це дозволить усвідомлено розвивати
ся і користуватися багатомірністю ( в декількох вимірах) своєї свідомості за рахунок усвідомленого використання енерготіл.
Допоміжним матеріалом для самостійн
ої праці може виступати будь-яка медитація / музика, яка допоможе на початковому етапі відчувати / бачити енергії інших вимірів і свої енерготіла.
Для вибору, відповідної для себе медитації, пропоную прослухати ролик “ Приховані небезпеки медитацій “.
Під час медитації / виходу з тіла можуть бути неприємні відчуття в тілі.
Можливі причини:
- чужорідні енергії / суті
- свої негативні енергії
- неприйняття того, що слухаєте.

З того матеріалу, що є у мене можна використовувати ролики:
- Медитація Я здоровий
- вихід з тіла через кореневу і сексуальні чакри
- вихід з тіла через енергоцентри (чакри)
- вихід з тіла Ознаки
- вихід з тіла в деталях
- вихід з тіла (астрал) на кордоні засипання
- Дон Хуан, Кастанеда про вихід з тіла
- вихід з тіла через збірний енергоцентр

Виходу з тіла передує медитація, хоча
надалі, з розвитком, будете миттєво виходити без медитації.
Як показує практика у всіх людей різні
налаштування тіл, то і вихід буде у всіх по-різному і різні терміни. Тому пробуйте різні методи.
Головне- не сам вихід,
оскільки це можуть робити багато людей, а те, щò ви будете робити, коли будете знаходитись поза тілом. Головний обмежувач - страхи і сумніви людини.

                              Навчання

Індивідуальний курс “Розвиток свідомості”. Це індивідуальне навчання
Форма зв'язку-скайп.

В курс входять теорія і практика.
Теорія:
- гіпноз, медитація, вихід з тіла
- ведення / супровід людини в гіпнозі, медитації, вих
оді з тіла
- сон, усвідомлений сон, види снів
- техніка безпеки під час медитації / виходу з тіла / сну
- види істот, ангели, архангели і наставники, хто це і їх завдання
- інші види свідомості (тварини, рослини, мінерали, стихії, планети, зірки, енергії і т.д.)
- розпізнавання істот і енергій
- енергот
іла (аура) і енергоцентри людини і функції
- свідомість (усвідомлене
/свідоме Я) і підсвідомість
- процес лікування і появи хвороб, що мають внутрішні причини
- процес лікування інших людей
- будову душі (хто є Вищ
е Я, душа і людина)
- карма
- в
тілення душі
- особистості душі (минулі втілення / життя)
- процес повернення до душі - життя після смерті фізт
іла
- будова астральн
ого плану-структура вимірів / щільності
- енергот
іла планети Земля
- значення частоти вібрацій в розвитку
- егрегори


                         Практика
- Спілкування з Вищим Я
- призначення (програма) і здатності
- розвиток здібностей
- перегляд снів
- лікування себе- психологічні, психічні та фізичні проблеми.
- допомога в лікуванні інших людей
- захист від чужорідних енергій
-пошук оптимальних варіантів вирішення складних ситуацій
-Подорож в минуле і майбутнє
- переміщення між вимірами астрального плану
-відвідування планет і зірок
-
праця в різних енерготілах
-
праця з енергоцентрами (чакрами)
- розпізнавання і спілкування з істотами і іншими видами свідомостей різних вимірів, включаючи людей, що покинули фізичні тіла
- очищення приміщень від негативних істот і енергій
- пошук різної інформації


Існує два типи занять:
1. Теорія у вигляді лекцій
Я подаю інформацію
за вищеописаним напрямками та інших питаннях, що цікавлять і відповідаю на питання людини. При цьому людина сама проводить практику.
Такий тип навчання підходить для тих у кого ще погана якість медитації / виходу з тіла, а вже багато питань, хочеться дізнатися більше і потрібн
і консультації за ходом своєї практики.
2. Практ
ика + Теорія
Лекція на початку, а потім практика у вигляді медитації / виходу з тіла, де йде дослідження питань та напрацювання досвіду або
- самостійно під моїм веденням
- або ви на місці ведучого
працюєте з контактером, а я за ходом роботи поправляю.

З урахуванням здібностей побажань людини можливі зміни.

Для практичного заняття повинн
а бути нормальна якість медитації / виходу з тіла, за винятком занять, де виступаєте в ролі ведучого.
Якщо якості медитації / виходу з тіла заважають чужі і свої негативні енергії, то перший сеанс можна зробити з контактером для
очищення від них.

Важливо розуміти, що ми всі різні, кожен має різні інтереси і здібності, які визначають швидкість і глибину його навчання. В силу цього кожен матиме свої результати після навчання, але головне завдання - отримання знань і навичок для подальшого самостійного розвитку, так як, йому немає меж.

Запрошую людей з яскраво вираженими здібностями для спільних досліджень.

                    Прихована небезпека медитацій
Хочу розповісти про приховані небезпеки медитацій, які прослуховує людина.
Цей матеріал вирішив написати в силу двох прич
ин.

 По-перше, маючи свій досвід і досвід людей, які приходили до мене на сеанси медитацій і виходів з тіла. Цей досвід показав факти підключення істот для забору енергії з енерготіл людини або просто покриття енерготіл негативною енергією.
По-друге , в ютубі багато роликів, де одні люди стверджують, що медитації небезпечні і ними не потрібно займатися, так як набіжать істоти-паразити і відкачають енергію; а інші люди, які займаються медитацією і вчать цьому, говорять, що медитації корисні і ніяких істот, енергій не існує -це плід уяви людини.
Почну з
розуміння слова медитація. Під медитацією я розумію занурення в себе.
Занурюючись в себе людина починає відчувати, бачити свої енергот
іла і енергії інших вимірів, приймати через них інформацію.
Сьогодні багато різних медитацій на просторах інтернету як
звичайна музика, а також і музика з голосом людини, де голос надає різні установки.

Почну з тих медитацій, які містять голос людини. Тут треба бути
надмірно уважним, тому що, якщо вам пропонують щось взяти в подарунок або запросити будь-яких істот на допомогу, то робити цього не потрібно. Тому що, більшість людей не може розпізнати, що за істота прийшла, хоч вона і виглядає у вигляді благородного старця або ангела, але найчастіше це вовк в овечій шкурі.
Якщо вам потрібна допомога, то варто кликати тільки своє Вище Я,
хоча навіть тут вас будуть намагатися обдурити, тому попросіть своє Вище Я відчути його в собі. В цьому випадку у вас, в будь-якій частині тіла, будуть відчуття, які будуть говорити про його присутність. І далі, можете задати потрібне питання. Це досягається з досвідом тренувань.

Навіть, якщо під час прослуховування медитації ви заснули, ваші енерготіла продовжують слухняно виконувати команди. Тобто, медитація працює в будь-якому випадку, навіть, якщо ви нічого не відчули. Таким чином до кількох знайомих підключилися суті для забору енергії, коли вони заснули і, надалі, доводилося їх видаляти.
Інший вид медитацій -
звичайна музика, яку людина прослуховує для розслаблення і самостійного виконання будь-яких вправ.
Тут хочу розділити музику на
дві категорії:
1-
а - природні звуки - шум лісу, океану, спів птахів та інші заспокійливі звуки.
Дані звуки не можуть нести негативних енергій,
дані звуки є благотворчими.
2-а — синтетичні - це штучно створені людиною звуки. Ось тут потрібна особлива уважність, оскільки часто криється небезпека у вигляді негативних енергій, яка огортає енерготіла людини під час прослуховування або може бути прямий канал для істот, які йдуть на підключення.

Таким чином я, маючи у себе вже кілька перевірених музичних композицій, вирішив пошукати ще медитації, які допоможуть глибше розслабитися і стимулювати роботу епіфіза, гіпофіза і таламуса. Разом зі мною прослухав кілька композицій і мій помічник, який далі виходив з тіла і, перебуваючи в ментальному тілі, перевіряв, як діє та чи інша музика і яка енергія йде в енерготіла.
Так ось , більшість мали негативний вплив на нас обох, особливо ті медитації, які присвячені активації / відкриттю 3-го о
ка. Решта нейтрально.
Після прослуховування мною одною з них, яка нічим не виділялася і не дратувала, я на наступний день відчув біль в спині і животі. Коли помічник вийшов зі свого тіла і оглянув мої тіла, то виявили кілька плазмоїдів або, як інші називають їх, лярв. Це примітивні істоти, не обдаровані інтелектом. Причиною входу їх стало те, що в музиці були слабо помітні нотки, які дратували моє ментальне тіло, але я у свідомості цього не помітив. У моєму випадку вдалося відчути їх швидко і видалити, хоч більшість людей не будуть на це звертати увагу.

Після того як, перебравши кілька варіантів, я нічого так і не знайшов, то вирішив запитати своє Вище Я який відсоток (%) медитацій, які є в загальному доступі, мені підійде, на що він відповів : 2% (два відсотки).
У підсумку я залишився з тією музикою, що давно знайшов.

Якщо ви хочете слухати медитації для активації / відкриття 3-го ока, то робити цього не потрібно, оскільки у вас першопочатково все працює і, слухаючи музику, нічого не активуйте і не відкривайте. Зазвичай у всіх людей різні налаштування тіл, а від того і здатності. Музика може стимулювати, але більшість медитацій навіть цього не роблять - це обман, де навмисний, а де ні, по незнанню.
З огляду на вищевикладене зовсім не означає, що не потрібно займатися медитаціями. Ними потрібно займатися обов'язково, оскільки це є практичні вправи, подібно зарядці для фізтіла,яка тренує вашу усвідомлену роботу зі своїми енерготілами, пізнаючи за рахунок їх багатомірність вашої свідомості. Таким чином ми живемо в кількох вимірах. Наша свідомість знаходиться в енерготілах. Наші енерготіла знаходяться на іншій частоті вібрацій в іншому вимірі і ми можемо, переходячи в них, також переходити в інші виміри. І робимо це щодня під час сну, коли усвідомлене Я спить, хоч нам вдається запам'ятати фрагмент праці нашого ментального тіла у вигляді сну.
Коли в медитації навчитеся переміщати більшу частину свого свідомого Я в астральн
е, тобто емоційне тіло або ментальне тіло, то отримаєте вихід з фізичного тіла або, як кажуть, вихід в астральний план.

 Астральний план- це сукупність вимірів, а не один вимір. Таким чином деякі люди, розпочавши медитацію, легко переходять в енерготіла і можуть бачити своє фізичне тіло збоку, бачити свою кімнату.
Відносно різних істот або негативних енергій, які можуть до вас під'єднатися, то переживати не варто, оскільки під'єднатися до вас простіше поза медитацією, наприклад, коли чимось зайняті. І не важливо: готуєте ви обід, лаєтесь або слухаєте класичну музику, до вас легко під'єднатись. Часто під'єднуються під час сну, так було і у мене, як тільки я почав займатися саморозвитком, я почав вчитися запам'ятовувати сни і одного разу запам'ятав фрагмент сну, який потім розслідував і виявив істот, які були під'єднані до моїх енерготіл.
Хоча в медитації під'єднатися складніше за рахунок занурення в свої енерготіла, ваша чутливість максимальна і ви можете відчути або побачити чужорідні енергії в якійсь частині тіла або поруч з вами. Не варто хвилюватись щодо можливості під'єднання кого-небудь до вас для забору енергії, скажу зі свого досвіду, що сутності є у більшості людей.

Чому? Тому, що люди доступні, часто люди самі притягують їх схожою за вібрацією енергією. Це є енергії страху, образи, злості, сумнівів, невпевненості і т.д. Особливий інтерес до людей з сильною енергетикою, враховуючи людей, які займаються, так званим, духовним розвитком, які працюють з масою людей. Через таких людей істоти вкладають свою інформацію і під'єднуються до інших людей.
Людям властиво боят
ися невидимих ​​істот з інших вимірів, хоч при цьому знають, що з таким же успіхом їх енергії беруть і люди, у них навіть є назва люди-вампіри. Це найчастіше родичі і знайомі, з якими часто спілкуєтеся. А тепер додайте до цього той факт, що ви ще й розкидаєте енергію добровільно у вигляді непотрібних думок і емоцій.
І що в результаті? Людина сама роздає енергію, надалі у неї беруть енергію люди, а також і сутності звичайно.
Тому я вважаю, що не варто звинувачувати когось у своїх бідах, а потрібно почати спокійно, без страху і сумнівів, шукати причину своїх проблем через медитацію або вихід з тіла.
У медитаціях ви можете, як мінімум, розслаблятися, що важливо після напруженого робочого дня
і так лікувати себе. Щоб вирішити проблеми або вилікувати себе потрібно знайти причину і видалити її. Потім, якщо пошкоджене фізичне тіло, в медитаціях або виходах з тіла можна прискорити відновлення пошкоджених клітин. Це один з напрямків, який я вивчаю в своїх дослідженнях і можу сказати, що це може робити кожен.

Тепер про те, як знайти підходящу медитацію?
Якщо вам потрібна ведуча медитація, тобто з установками, які дає її автор, спочатку прослухайте її на предмет правильності та логічності установок. Тобто, в медитації має бути відсутнім наступне:
- прийняття подарунків / дарів або запрошення істот
- під
'єднання до будь-яких каналів або енергій
- ініціацій і присвят
- роздратування від голосу автора
- роздратування від музики.

Текст і установки в медитації повинні бути найкоротшими і зрозумілими. Не потрібно пафосних, солоденьких слів, які притупляють вашу пильність.
Наприклад: часто говориться в медитаціях про
працю з божественними енергіями, так ось хочу сказати, що якщо за бога взяти все що є, то не може бути небожественних енергій. Навіть сутність, яка зараз до вас під'єднана і качає з вас енергію, така ж божественна як і ви. Вона не гірша і не краща за вас, вона просто інша, відмінна від вас.
Треба розуміти, як
им чином та чи інша установка в медитації вплине на ваші тіла. Установка- це програма і вона повинна бути коректна, інакше або не буде працювати, або принесе негатив.
Крім того, установка погано працює, якщо не буде видалена
попередня негативна програма, на чому заснована проблема, тобто причина. Наприклад: ви слухаєте медитацію для позбавлення від страхів і коли вам кажуть, що відпустіть свої страхи, то піде від вас дрібниця, а головна база залишиться, оскільки не знайдено причину страху.

Якщо в медитації здійснюється праця зі сторонніми енергіями, то більшість людей, які скажуть, що їм було добре в медитації, не зможуть на початку розпізнати, що вони одночасно працювали з енергіями, які негативно впливають на них. Оскільки одні енергії маскують інші.
У
моїй медитації, наприклад, всі установки перевіряв мій помічник поза своїм тілом. Саме так, коли відчуваєш свої енерготіла, можна визначено сказати про ефективність тієї чи іншої установки.
Якщо мед
итація- це тільки звичайна музика без слів, то тут відчуйте всі нотки композиції, розклавши її на частини, щоб ніщо вас не дратувало.

А тепер трохи про те, що можете відчувати, бачити або чути під час медитацій.
Отже, коли усвідомлено занурюєтеся в свої енергот
іла, то у вас можуть спостерігатися:
- приємні або неприємні відчуття. Якщо неприємні, то це може
бути ваша або чужа негативна енергія.
- чути голоси або звуки
- отримувати думки
-бачити картинки

Звуки і картинки - це не галюцинації і боятися цього не потрібно. Головне спокійно зрозуміти причину. А причини полягають в тому, що за рахунок занурення в енерготіла ви починаєте сприймати енергії інших вимірів, які перетворюються, спотворюються вашим тілами і ви отримуєте їх у вигляді думок, відчуттів, звуків або картинок. Навіть запах можете відчути.
Звичайно, більшість людей картинку або бачення прийм
уть за плід своєї уяви, але ось відчуття сприймуть всерйоз. Ми відчуттям довіряємо більше, аніж тому, що бачимо.
Тут потрібно навчит
ися відокремлювати зерна від плевел. Це можна досягти тільки за рахунок тренування і глибше досліджуючи отриману інформацію, так ви дізнаєтеся багато нового про себе. Так, буде приходити багато нової, незрозумілої і спотвореної інформації. У деяких людей будуть сумніви і страх, але їх треба прибрати, інакше не буде руху вперед.

 Щоб знайти свою медитацію потрібно глибоко роздумувати і відчувати, не звертаючи уваги на сумніви і страх, не звертаючи уваги на коментарі інших людей.
Бажаю вам хороших медитацій.

Наші інтереси: 

Здружитись з своїми енерготілами -  піти шляхом  всезнань.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Прикро, що отримав повідомлення"копія не збережена на сервері" і текст коментаря зник
в кількох словах повторю:
"багато із написаного мені відомо. Звідки? пояснити не в силах. Єдине що зауважу - не з прочитаного чи почутого"

В мудрості - сила

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Прикро, що отримав повідомлення"копія не збережена на сервері" і текст коментаря зник
в кількох словах повторю:
"багато із написаного мені відомо. Звідки? пояснити не в силах. Єдине що зауважу - не з прочитаного чи почутого"

В мудрості - сила