Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 47
  • Переглядів: 47

Очі різного кольору

Чому очі різного кольору? Що означають?

Очі різного кольору. Є люди, в колір очей яких дуже складно повірити. Йдеться про людей, у яких різні очі. Так - так, саме. Можливо, коли ви зустрічаєте таких людей, ви думаєте, що вони носять лінзи. Не логічно: який сенс носити лінзи різного кольору, якщо можна гордитися природною "різноколірністю" очей? До речі кажучи, люди з такими очками зустрічаються рідко. Зустріли одного з таких чоловічків - вважайте себе щасливчиком з великої букви.

Очі різних кольорів (фото). Різні очі - це здорово, стильно і незвично. Частіше це "явище" зустрічається у тварин. У мене, наприклад, була кішка персидська, очі у якої "сяяли" оранжевостью і синявою. Красиво виглядало поєднання. До нього довго довелося звикати.

Якщо у людей ока різного кольору, то про "різнооких" людей є що сказати. Люди з різним кольором очей - непередбачувані, незвичайні і безстрашні. Ввічливість і щедрість їм не позичати: оточення просто в шоці від того, наскільки "різноокі" відрізняються цими якостями.

Що означають для людини ока різного кольору? Немає людей без недоліків. Мабуть, найголовніший недолік людей, що мають різні очі - егоїзм. Вони дуже люблять увагу і не соромляться вимагати про нього. Вони люблять, коли люди їх помічають і знаходяться поруч. З ними буває дуже важко. Якщо їм, наприклад, сказати, що з ними не можуть зустрітися в даний момент часу, починаються своєрідні істерики і скандали типу "як може бути щось важливіше, ніж я".

Попри те, що вони люблять самотність(точніше: вони звикли до нього), у цих людей є невеликий круг вірних і надійних друзів, нечасті зустрічі з якими приносять їм неземну радість.

Жінки - "разноглазки" зазвичай схильні до повноти, тому майже постійно дотримуються дієт. Ні, вони не ображені зовнішністю і дуже люблять себе. Але вважають, що все в них повинно бути максимально приблизно до ідеалу.

Життя таких людей не дуже багате різноманітністю. Але ті моменти, які запам'яталися, не зникнуть з їх пам'яті ніколи. Свята вони люблять і влаштовують вони їх на славу. Для них так важливо, щоб рідні і близькі люди розділяли їх радість.

Вони - терплячі. Та і робота їм, в основному, дістається така, яка вимагає дуже багато терпіння. Вони ніколи не скаржаться на те, що їх не влаштовує зарплата. Про те, що вона не дуже висока, вони можуть розповісти тільки самим - найближчим подругам. Вони взагалі не звикли скаржитися. Вони з тих людей, які задоволені тим, що у них є, а свої невдачі і "погані настрої" звикли переживати самостійно.

Дівчата з такими очима дуже люблять танцювати, співати, читати, ходити в тренажерні зали. Їх радує навіть те, що вони змогли знайти пісню, яку шукали вже досить довгий час.

 

Очі різного кольору Очі різного кольору


У любові вони непостійні до тих пір, поки не зустрінуть єдиного. До зустрічі з ним вони, зазвичай, ведуть розгульне життя. Коли з'являється Він - жінки різко міняються. Хто б міг подумати. Вони живуть коханим і заради коханого. Їх егоїзм різко "притупляється". Для людини, в яку закохані разноглазки, вони намагаються робити все: смачно готують, чистенько стирають. Вони - відмінні хазяйки. У цих жінок можна багато чому навчитися. До речі, цьому "багато чому" вони учать з великим задоволенням. Особливо тих, хто швидко піддається їх "вченню".

Люди з різним кольором очей. - На жаль, у них є схильність до алкоголізму. Але вони триматися. Серед цих жінок зустрічаються фанатки паління. Ось щодо цього - кошмар: вони намагалися кинути безліч разів, намагалися врятуватися від нікотинової залежності, скільки літератури прочитали. І все - марно: паління не хоче їх "відпускати". До речі, вони не проти і кольянчик дорогою покурити, коли з'являється така можливість.

Жінки з різними очима не можуть думати тільки про домашній побут. Вони обожнюють стежити за собою, тому у них "в колекції" завжди є самі різні креми, гелі для душу, шампуні, духи, пробники, мазі. Загалом, магазин можна відкривати, маючи такі запаси. Є чим гордитися.

У людей ока різного кольору. Вони відрізняються упертістю і примхливістю, хоч і намагається не поширюватися про те, що у них ці якості є в наявності. Ще дає знать про себе така особливість як легка грубуватість. Але грублять вони тільки тим людям, які дійсно цього заслуговують, не розуміючи "іншої мови".

З батьками вони в хороших стосунках, але находять на них не так багато часу, як хотілося б. Коли між них "народжується" конфліктна ситуація, вони стають некерованими. Річ у тому, що такі люди - "непереможні конфликтогени". Вони вважають, що праві у всьому і завжди, навіть тоді, коли це не так.

Різноокі люди - дуже образливі. Отже, треба завжди говорити з ними обережно, стежити за кожним сказаним словом. Звичайно, такі жінки уміють прощати, але вони довго пам'ятатимуть будь-яку образу. Натяками вони говорити не уміють, та і не вважають потрібним.

Чесність завжди поряд з ними. Краще правда, яка неприємна, ніж брехня, яка може скрасити життєві будні.

Скажу вам по секрету: я дуже близько знайома з "різноокою" дівчиною. Ми дружимо вже дуже давно. І мене завжди дивувало і веселило те, які різноколірні у неї очі. Був час, коли я дуже довго думала про те, чому вони різні. Скажу вам щиро: такі очки виглядають природно і красиво. І вони зовсім не схожі на лінзи. Пам'ятаю, показувала фотографії з нею своїм друзям, так вони запитали: "А чому фотоапарат так химерує саме на цій дівчині"?. Коли я пояснила, що це і справді колір її очей, ніхто не повірив.

А я б повірила, якби побачила такі очі навіть у незнайомої людини. Наш світ повний різних чудес і незвичностей. По - моєму, вже мало що здатне дивувати на всі сто процентів.

Чому очі різного кольору? Природне явище або генетичне зрушення?

Чудово, якщо люди народжуються з такими очима. Дуже погано, якщо "різноколірність" - не природжене, а придбане явище. Причина такої "різноколірності" - геттерохронія. Це надлишок або недолік такого пігменту як меланін.

Ось список тих людей, які страждають від дефіциту або достатку цього пігменту :

- Люди з глаукомою.
- Люди з травмами очей.
- Ті люди, у яких розвивається пухлина(доброякісна).
- "Різноколірність" як причина реакції людини на медикаменти.


В тему:

Гетерохромія у людей. Різний колір очей

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
очі
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Крапку після назви не ставимо.
Дякую, Альберте, за статтю.

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Крапку після назви не ставимо.
Дякую, Альберте, за статтю.

Творімо разом мову Сенсар!