Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Облаштовуємо кухню: підбираємо кухонний куток

Облаштування своєї оселі сучасними та стильними предметами інтер’єру та м'якими меблями здатне принести затишок та комфорт. Найбільш відвідуване місце в заміському будинку або квартирі – кухня, на якій проводиться багато часу при приготуванні їжі та душевних бесід за горнятком звареної кави або чашечкою ароматного чаю.

Саме кухня здатна зібрати в одному місці і в один час всіх членів сім’ї і, щоб всі помістилися в комфортних умовах за столом, краще кухонного куточка – не придумати.

Кухонні куточки для будь-якої кухні

Як правило, кухні в квартирах мають невелику площу і досить важко знайти місце для кухонного кутка. Але, їх компактні розміри, практичність та універсальність - легко здатні облаштувати обідню зону. Запропоновані в інтернет-магазині кухонні кутки у Львові, володіють незаперечними перевагами в порівнянні з іншими кухонними меблевими наборами:

  1. Якщо порівнювати з іншими видами меблів для розміщення членів сім’ї, то саме кухонний куток найкраще підходить для економії корисного простору.
  2. Можливість підбору куточка в єдиному стилі і кольорі з кухнею. Завдяки великій кількості пропозицій, можливо створити цілісний ансамбль меблів.
  3. Практичність. Як правило, всі кухонні кутки містять під своїми сидіннями місткі короби, в яких можливо сховати кухонні прилади, посуд, консерви або крупи.
  4. Економія грошей. Якщо порівнювати з придбанням предметів кухонного набору (стільця), кухонні кутки можуть обійтися значно дешевше.
  5. Комфорт. М’які сидіння та спинки кухонних куточків – досить зручні.

На що варто звернути увагу при виборі кутків

Насамперед, при виборі кухонного кутка для своєї кухні, варто звернути увагу на матеріал виготовлення каркасу. Це може бути:

  • дерево;
  • ДСП;
  • м’які кутки (з тканини).

Також, важливо приділити свою увагу на тип оббивки кутка, адже кухня є постійним джерелом забруднень. Оббивка кутків повинна бути виконана з якісних матеріалів та легко піддаватися мийці та чищенню.

Для родини або компанії з 2 - 4 людей, найкраще підбирати кухонний куток з маленьким столом, завдовжки до 110 см. Для більшої компанії, варто звернути увагу на кутки зі столами до 160 см довжиною.

Можливість замовлення меблів під індивідуальні сподобання

Інтернет-магазин пропонує послугу індивідуального виготовлення кухонних меблів під замовлення. Для цього потрібно звернутися до менеджера, який допоможе підібрати найкращий варіант як по розмірам, так і особливостям інтер’єру кухні.

Великий вибір доступних кутків в інтернет-магазині за приємними цінами, дозволить перетворити кухню на комфортне місце для відпочинку в кругу родини та близьких.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи