Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Обладнання та витратні матеріали для тваринництва

Фермерство – одна із найдавніших галузей промисловості в Україні, де щоденно, вирощуванням худоби та виробництвом продуктів харчування тваринного походження займаються сотні тисяч співвітчизників. 


Зазвичай, фермерські господарства займаються здебільш тваринництвом (вирощування великої рогатої худоби, овець, кіз, свиней, курей), але також є і ті, хто займається вирощуванням екзотичних та доволі рідких на ринку країни тварин - страусів, індиків, качок, мулів, кроликів. Ця галузь сільського господарства є доволі прибутковим видом діяльності, але хто як не фермер знає, чого воно вартує!

Велика кількість часу та сил, які потрібно вкласти в фермерське господарство можуть піти нанівець, якщо не використовувати сучасне обладнання в своїй праці, яке здатне значно полегшити роботу не тільки малим і великим фермерським господарствам, але і простим селянам, а також – підвищити продуктивність тваринницького бізнесу.

Обладнання та витратні матеріали, які використовуються в тваринництві

Шукаючи надійного постачальника сучасного обладнання, варто звернути свою увагу на пропозицію від https://mikronagro.com.ua, де можна замовити безліч товарів для будь-якого фермерського господарства від відомих вітчизняних та європейських виробників (Deltex (Франція), Aktiv Puls (Німеччина), Calvatis (Німеччина), Akroh (Нідерланди), Kurtsan (Туреччина), Салуте (Білорусь), Шведофф (Білорусь).
-    устаткування для випоювання телят (пастеризатори, молочні таксі, відра, розморожувачі молозива, соски для випоювання телят);
-    переробка та зберігання молока (молочні бідони, сироварні, маслобойки, сепаратори);
-    доїльне обладнання (доїльні апарати, колектори, вакуумні насоси, пульсатори);
-    гумове та стійлове обладнання;
-    засоби догляду та гігієни, миючі засоби, захисний одяг для працівників;
-    автопоїлки;
-    промислові світильники та допоміжне обладнання.
Одна з найбільших переваг вибору провідного постачальника обладнання для тваринницьких ферм є наявність сертифікатів на всю представлену продукцію, а також – гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування

Як збільшити прибутковість тваринництва

Галузь тваринництва може мати високу прибутковість, якщо у Вас задіяне сучасне обладнання від провідного українського постачальника. Якщо є питання стосовно обладнання або устаткування для галузі тваринництва, можна завжди звернутись до професійних фахівців своєї справи, які завжди допоможуть знайти найоптимальніший варіант саме для Вашого господарства.
 

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи