Зображення користувача Зірка Вітошинська.
Зірка Вітошинська
  • Відвідувань: 137
  • Переглядів: 154

«Обкрадена Україна» може збагатити всіх українців, які цього захочуть

«Обкрадена Україна» – сенсаційно відрадна новина для українців. У своєму дослідженні, вперше виданому 2001 року, Ольга Яремків, бухгалтер-юрист-економіст, вивчила причини посиленого зубожіння українського народу і дійшла висновку, що його власність і багатства помандрували «не туди».

201228olgayaremkiv.jpg

Ольга Яремків
Ольга Яремків

Довелося проаналізувати перехід держави від соціялістичного до капіталістичного режиму з його темними процесами роздержавлення, приватизації, видачі майнових сертифікатів, бонів, квартирних чеків, зарплат, пенсій, особових рахунків...

Нам забрали наші майнові права від 1990-тих років, стверджує пані Яремків. До того ж, постійно міняли форму власности й економічну основу держави. Загальнонародна власність мала перейти в приватні руки, і відповідно до таких ключових норм були прийняті всі закони стосовно роздержавлення та приватизації. Згідно з ними, кожній людині належалося певне багатство, великі блага. Тобто ми мали отримати землю, житло, майно.

Особливе значення її праці в тому, що пані Ольга виступає не як «кабінетний» дослідник, а як приватний підприємець, представник підкошеного пласту українського середнього бізнесу.

У своїй книзі «Обкрадена Україна», авторка показує важливі документи, з якими українці добре знайомі, тільки не підозрюють, ЩО за ними криється, і який уплив мають ці таємниці на їхній фінансовий стан: свідоцтво на власність, право власності на квартиру, технічний паспорт, довідка про заробітну плату для обчислення пенсії...

І пояснює: «30000 карбованців, яких ми мали отримати 1992 року, знецінили до 10 грн. А насправді сьогоднішня вартість тих коштів, які нам належаться : 7 832 000 гривень!»

«Квартирний чек, і рахунок на нього, становив 12000 совєтських рублів.

Сьогодні кожному українцеві належиться близько 25000 долярів...».

«Земля, за Конституцією України, належить українському народові.

За земельним боном, і рахунком на ньому, кожний з нас мав дістати 3 га землі!».

«Стан особового рахунку нам невідомий. При народженні, кожному громадянину відкривали рахунок на суму 14 мільярдів совєтських рублів з 4% на рік. Сьогодні, ніхто нічого не дістав».

Насамперед маємо усунути порушення законів, і витребувати відчужене багатство, радить Ольга Яремків, заохочуючи всіх українців заповнити Декларацію про фінансові зобов’язання держави перед її громадянами-людьми.

Файлdeklaraciya_na_14.04.2021_roku.docx

І радить заявити, що маємо претензії до влади, до держави, до всіх урядовців, які, замість служити нам – людям, працювали зовсім в іншому руслі. Все майно опинилося в руках олігархів, чиновників, і було зруйноване або вивезене за кордон, аби тільки не повернулося українському народові.

Сьогодні, коли Україна зазнає глобальної кризи, українці прислухаються до неймовірних висновків пані Ольги, починають вимагати повернення коштів, аби вивласнити правовими кроками їм належне.

«Нашими судовими скаргами спасемо економічну основу України», запевняє Ольга Яремків, і запрошує охочих звернутися за адресою: [email protected]

Див. також інтерв’ю https://youtu.be/5HwVco-tJIQ

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
право
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи