Зображення користувача Доброслав Велесовий.
Доброслав Велесовий
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нємцов збирався оприлюднити докази присутності ЗС РФ на Донбасі

Борис Нємцов обіцяв оприлюднити докази участі російських збройних сил у конфлікті на Донбасі.

Про це під час перебування у Вінниці у суботу повідомив Президент Петро Порошенко, передає кореспондент Укрінформу.

«Декілька тижнів тому я мав з ним розмову, як будувати стосунки між Україною і Росією. Таким чином, як ми хотіли б їх бачити. Борис задекларував, що має оприлюднити переконливі докази участі російських Збройних сил в Україні. Хтось дуже цього боявся. Борис не боявся, кати боялися. Вони його вбили», - сказав Президент.
За його словами, Нємцов був великим другом України і великим патріотом Росії. Людиною, яка як міст пов'язувала наші держави, вибудовувала ті стосунки між Україною і Росією, які хотіли б бачити українці.

Порошенко зазначив, що Нємцов є символом росіянина, який щиро і з повагою ставився до України, людиною, яка боролась і віддавала все можливе для того, щоб захистити свободу у своїй державі.

«Першого березня він мав виходити на марш на чолі багатотисячного мітингу, щоб продемонструвати, що є інша Росія, яка любить Україну, поважає права людини, для якої свобода - не пустий звук. І заради свободи і демократії він був готовий віддати своє життя», - наголосив Президент.

Як повідомлялося, у російській столиці у ніч з п'ятниці на суботу був убитий відомий політик Борис Нємцов. Невідомий застрелив Нємцова в центрі Москви на Василівському узвозі чотирма пострілами з пістолета. Від отриманих поранень опозиціонер, один з творців і лідерів руху «Солідарність» і співголова політичної партії «РПР-ПАРНАС» помер на місці.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Пропоную порівняти з убивством Бронштейна у 1940.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Пропоную порівняти з убивством Бронштейна у 1940.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)