Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Новий вид здирництва: штраф у 100 євро тому, хто відмовляється прийняти отруту відкладеної дії

Категорія:

Жителі Італії старші 50 років повинні будуть платити штраф у розмірі €100 за відмову від вакцинації проти коронавірусу. Як повідомляє газета La Stampa, сума штрафу викликала полеміку, оскільки багато хто, особливо медики, вважали її надто маленькою.

Раніше уряд Італії ухвалив рішення про запровадження обов'язкової вакцинації для італійців та іноземних громадян, що проживають в республіці, які старше 50 років.

Як роз'яснила прес-служба Ради міністрів, крім цього штрафу передбачені інші санкції для тих, хто відмовляється вакцинуватися. Зокрема, всім працюючим старшим 50 років для продовження роботи потрібен ковід-сертифікат, заснований на довідці про вакцинацію або перенесене захворювання. Відсутність цього документу без вагомої причини (медвідведення чи протипоказання) передбачає усунення від роботи без збереження заробітної плати.

Крім того, штрафи від 600 до 1,5 тис. євро передбачені, якщо працівник буде на робочому місці без ковід-сертифікату.  Сума штрафів за відсутність ковід-сертифікату у відвідувачів громадських місць коливається від 400 до 1 тис. євро.

Правило про обов'язкову вакцинацію людей старше 50 років уже набуло чинності. Так званий супер-ковід-сертифікат для працівників віком від 50 років стане обов'язковим з 15 лютого.

Обов'язкова вакцинація також поширюється на низку категорій працівників, включаючи медперсонал, працівників навчальних закладів, працівників служб охорони правопорядку.

Геноцид триває.  

Джерело


Що відбувається? Відповідь у статті Генетичний форсаж, або Коли закінчиться ковідний терор

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що в Європі почалася нова "нормальність". Чи буде Україна слідувати такому прикладу, залежить більшою мірою від нас. Якщо ми будемо коритися і виконувати безглузді "правила" наших місцевих психопатів, які копіюють дії європейських психопатів, то буде і в нас таке!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Тонюк.
0
Ще не підтримано

Все-таки "безкоштовна" "вакцина" закінчилася!
За все треба платити.

Коментарі

Зображення користувача Олег Тонюк.
0
Ще не підтримано

Все-таки "безкоштовна" "вакцина" закінчилася!
За все треба платити.

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Бачу, що ми уявляли Європу аж занадто у рожевому світлі - тоді як там не все так райдужно. Що тепер: у своєму прагненні потрапити до "цивілізованого" суспільства, Україна почне мавпувати це суспільство? Бо скаже, що треба наслідувати успішних, щоби самим стати успішними.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

1) Європу так само викрадено, як і Русь.

2) Привабливість Європи змальовується як осередок Свободи.
Хоча, це також підміна понять.
* Замість людської Свободи (як можливість для творчості) наразі в усьому світі реалізовується Вседозволеність, як дуже приваблива для інтелісів можливість паразитування.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)