Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нові Санжари: спецоперація Кремля в річницю Революції гідності

Українці не з’їхали з глузду, нас просто намагаються в цьому переконати. Це була спланована спецоперація Москви та її агентури. Шкода, що про ситуацію з прибулими з Китаю на карантин в санаторій, що у Нових Санжарах, вже написали The Washington Post, NBC News, Reuters, CNN, Fox News. А скільки радощів для російських ЗМІ! Який матеріал, щоб показати українців у такому непривабливому світлі!

Кому це вигідно? Чому саме 20 лютого привезли людей з Китаю, хоча це можна було зробити декілька тижнів тому? + нагнітання істерії з телевізора, особливо, з каналу Коломойського. 

Як зауважує у себе в Фейсбук Юлія Нікітіна, якщо подивитися випуск ТСН за 20 лютого, в якому показаний сюжет з "простими Санжарськими протестуючими", ви побачите не тільки тітушек на 34 хвилині, а й дивні, косо зняті шматки відео "протесту", на яких оператор щосили намагається не взяти їх в кадр.

Нічний випуск ТСН повністю складається з перебивок "Майдан-Санжари-Майдан-Санжари". Глядачеві методично вбивають в голову аналогію між трагічними подіями Майдану і "безсердечними протестуючими санжарцамі". Періодично згадуються і "протести проти евакуації українців, які спалахнули по всій країні". У центрі композиції маячить Арсен Аваков, який наводить лад і захищає всіх нас від божевільних протестуючих.

Санжари – це вистава з десятком божевільних і натовпом тітушек, влаштований в річницю Майдану свідомо і цинічно.

Про те, як російські гібридні пропагандисти готували грунт ще до евакуації українців з Ухані, описував Олександр Коваленко в статті "Хто в Україні розганяє паніку і "зраду" з коронавірусом", а Ігор Гавриленко на своїй сторінці у Фейсбук зазначав, що ініціатором паніки в Нових Санжарах був Сергій Чередніченко. Саме він поширив інформацію через сайт RegionNews за добу до того, як про прибуття евакуйованих з Ухані дізнався голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Хто такий Чередніченко? Він був представлений Іллею Ківою (нині депутатом від ОПЗЖ) як глава організації СПУ в Полтаві. Наразі Чередніченко продовжує керувати Соцпартією, але й за полтавську ОПЗЖ вболіває.

Журналіст Юрій Луканов пише, що Аля Шандра підловила полтавську поліцію на підтасовках. Спершу вони написали, що автобуси з протестувальниками у Нових Санжарах мали номери з інших областей. Себто протестували якісь завезені тітушки. Про це повідомили ЗМІ з посиланням на джерело. А потім ця інформація з сайту полтавської поліції зникла і з'явилася інша – що то були місцеві. Якщо ми не отримаємо пояснень від главмента Арсена Авакова, то мимоволі виникає підозра у його заангажованості.

Юрій Луканов зауважує, що це нагадує ситуацію на Донбасі 2014 року. Тоді починали "протести" завезені з Росії діячі, а місцева гопота лише приєднувалася до них. Але виставляли місцевих, щоб виглядало, що це їхня ініціатива.

Тому вся ця історія виглядає як репетиція майбутніх подій. СБУ і поліція мали б розібратися в тому, хто за цим стоїть. Але дивна поведінка полтавської поліції дає підстави сумніватися, що вони це зроблять.

Крім всього вище описаного є інформація, що напередодні 20 лютого мешканцям Нових Санжар присилали СМС з підбурюваннями до висловлення протесту.

Наші інтереси: 

Не піддаватися на провокації, не вірити в чутки і аналізувати інформацію. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Іноді, читаючи цілком притомні статті, починаєш сумніватися у їхній адекватності. Причина цьому - орфографічні та пунктуаційні помилки. Нажаль.
Це стосується як українських, так і російських дописувачів. У підсумку така стаття виглядає як стьоб - причому, майстерно зроблений (настільки, що складно буває в'їхати, про що йдеться).

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Іноді, читаючи цілком притомні статті, починаєш сумніватися у їхній адекватності. Причина цьому - орфографічні та пунктуаційні помилки. Нажаль.
Це стосується як українських, так і російських дописувачів. У підсумку така стаття виглядає як стьоб - причому, майстерно зроблений (настільки, що складно буває в'їхати, про що йдеться).

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

Нас хочуть присоромити, показати тупими неуками і боягузами... Та насправді, те що люди протестували - це цілком логічно. Бо кожен з місцевих розуміє в якому стані ті санаторії, що на Тернопільщині, що на Полтавщині. Все в жалюгідному, занедбаному стані. Ті хто планував, добре розумів, що буде саме так... Нам хочуть перекрутити реальність, цим показати, що захищати себе -це неправильно. Теперішня влада діє сплановано і лицемірно. Незнаю як почуваються інші, але на мене не діє їхня жаліслива брехня про 'людяність'. Мабуть настає час зрозуміти і визначитись кожному "ХТО Я?". Подвійні стандарти привели до розрухи і множення страху, невпевненості, сумнівів.
Саме страх перед правдою паралізує суспільство. Страх забирає можливість раціонально мислити. Це програма, яка знищує людину з середини. Позбувшись страху перед собою, людина стає посправжньому вільною... Та чи хоче цього людина? Кожен має сам себе запитати. Система, яка є в Україні спрямована на примноження страху, щоб маніпулювати. Це продовжуватиметься, доти доки люди допускатимуть брехню у собі і у своїх вчинках...
Події простору відображають стан енергії, а простір наповнюють люди своїм щоденним життям, вчинками, думками. Ці речі наче не пов'язані, та накопичена енергія просто змінює форми, а не вид, тому реалізується по різному.
Сумно, та починати треба з себе. Хоча, такий протест свідчить, що є нація. ЇЇ Дух живий.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Ясно, "кому вигідно". І добре, що про це пишуть.

Але щодо "сорому перед світом", якими нас показують, хочу заспокоїти.

Французькі авторитети радять, у медіях, узагалі не тільки не цілуватися, вітаючись з друзями, але навіть не подавати руки !

Масок у паризьких аптеках бракує, піднімається паніка.

Так що мало хто звертає увагу навіть
на несправжню реакцію українців. Можна підсумувати, що "той, кому вигідно" не потрапив у яблучко :)))

Тим більше, на тлі афери московського "дисидента" Піотра Павлінського, який скандально "віддячився" Франції за притулок, поширивши порновідео про макронівського кандидата на вибори до Паризької мерії - про якого пише вся преса.

А Макрон попередив, що "Росія буде продовжувати намагатися дестабілізувати західні демократії"

http://www.leparisien.fr/international/pour-macron-la-russie-va-continuer-a-essayer-de-destabiliser-les-democraties-occidentales-15-02-2020-8260278.php

Навіть може й добре, що змонтували цю подію в Нових Санжарах - люди мабуть швидше відкриють очі, звідки йде брехня і зло... ?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Аваков витягнув Ківу на сцену і вже дав роль.

Гарно, дуже гарно.