Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нова послуга від Приватбанку: обмін валют тепер доступний у терміналах самообслуговування

"ПриватБанк" запустив нову послугу – обмін валют у терміналах самообслуговування. Як повідомили в банку, якщо раніше поміняти валюту можна було тільки в касах банківських відділень, тепер це можна зробити самостійно в будь-якому терміналі самообслуговування. Послуга вже доступна в 7200 терміналах

Нову послугу банк вводить для популяризації серед населення безготівкових платежів – термінали банку приймають купюри доларів і євро будь-яких номіналів, а гривні миттєво зараховуються на пластикову картку або банківський рахунок.

"Обмін валюти в терміналі займе не більше хвилини, при цьому більшість терміналів працює цілодобово і доступні в будь-якій точці України, – говорить керівник Департаменту розвитку банкоматної та термінальної мережі "ПриватБанку" Ігор Мєлков. – Зрозуміло, що для обміну валюти в терміналі самообслуговування необхідно пройти авторизацію клієнта банку, в нас це можна зробити без пред'явлення паспорта з допомогою будь-якої пластикової картки "ПриватБанку".

Нова послуга вже доступна в 7200 терміналах самообслуговування банку, а до кінця року валюту прийматиме понад 10 000 терміналів. Обмін валют у терміналах самообслуговування проводиться без додаткових комісій за курсом обміну, чинним у відділенні банку.

При здійсненні обмінних операцій клієнтами банку не потрібно додаткового підтвердження особи – пластикова картка "ПриватБанку" дозволяє це зробити автоматично. Для обміну іноземної валюти в терміналі самообслуговування "ПриватБанку" потрібно вибрати послугу "Обмін валют" у меню терміналу "Банківські послуги", вказати суму валюти і карту або рахунок, на який будуть перераховані гривні.

Авторизацію клієнта банку і підтвердження його особи (згідно з вимогами законодавства) проводять за допомогою пластикової картки банку.

Наші інтереси: 

Приватбанк постійно вдосконалює і спрощує роботу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Станко Драгоман.
0
Ще не підтримано

Ага, ще треба згадати, що поповнити валютну картку з гривневої картки тепер у П24 не можливо, треба йти в банк особисто. Тобто вони валюту купують, але не продають.

Коментарі

Зображення користувача Станко Драгоман.
0
Ще не підтримано

Ага, ще треба згадати, що поповнити валютну картку з гривневої картки тепер у П24 не можливо, треба йти в банк особисто. Тобто вони валюту купують, але не продають.