Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Нова пошта" оприлюднила графік відкриття своїх відділень за кордоном

Категорія:

Світ:

До кінця 2023 року підприємство планує відкрити відділення в Мілані й Парижі, а у наступному році – ще 16 відділень Nova Post за кордоном, повідомляє співзасновник компанії Володимир Поперешнюк.

 

23111102.jpg

Перше відділення «Нової пошти» в Берліні. Фото: пресслужба НП

"Коли ви відкриєтесь у країні N? Вирішив поділитися нашими планами відкриття нових країн на наступний рік. Зізнаюся, що менеджери з розвитку були проти оприлюднення цього, бо вони, як відповідальні люди, переймаються тим, щоб не виглядати брехунами, якщо щось піде не за планом. Це зрозуміло, бо на шляху першовідкривачів завжди є чимало перешкод і майбутнє ніколи не визначене! Але знаючи їх, я впевнений, що вони зі всім впораються, я в них вірю, як і уся наша команда", написав Володимир Поперешнюк на своїй сторінці у Фейсбук.


 

Нагадаємо, перше відділення "Нової пошти" відкрилося у Польщі минулого року.

Наші інтереси: 

Приклад приватного українського бізнеса, який розвивається попри війну, вміючи використовувати ситуацію і можливості. Потрібно більше таких приватних бізнесів, які б змогли знести заскорузлі та неповороткі ресурсовитратні державні компанії. Поміняти дизайн приміщень у відділеннях Укрпошти та призначити мільйону заплату її керівнику не означає її реформування, бо вона залишилася державною компанією. Таке "реформування" не означає, що Укрпошта стала краще працювати Тільки приватний бізнес може змінити Україну. Держава повинна перетворитися в державу підприємців, а не продовжувати бути державою пенсіонерів та бюджетників, якою вона на сьогодні є.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи