Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нова еліта вже плекається!

Здійснилося! Сталося! Відбулося! Як доказ оптимістичного розгортання майбутнього. Як яскраве демонстрування нашої істинної потреби співставлення свого світобачення з природовідповідністю.
Вважаю, що відбулося ЩОСЬ знакове. 21 березня – перший день весняних канікул. А діти, усі, як один, в школі. І не примусово, а за запрошенням!

Звісно ж, організатори сподівалися на глядачів. Утім – не в такій кількості. Повна актова зала 13-17 річних юнаків і дівчат, які зійшлися на науково-практичну конференцію. Разом вже вдруге подивилися фільм «Арійський стандарт» (досвід колективного перегляду фільмів та їх обговорень ними вже набутий і доцільно виправданий).

(клацайте на фото, щоб збільшити)



А далі, на сцені, розгорталося неймовірне. Доки одні доповідачі на наукових фактах і артефактах розповідали про расотворчий котел, арійську й трипільську культури, цивілізаційні надбання, інші - творили живописні полотна з символікою сили роду й весняного пробудження.

А наприкінці, кожен наступний доповідач вдавався до порівнянь: як є і як треба. Причому чітко, логічно і послідовно доводив доцільність початку року - з весни, нового дня – з ранку, потреби в підсумках – в кінці кола, важливості програмування майбутнього – в перший день сонячного року. Яку енергетику несуть в собі дні 21-22 березня, як нею скористатися для своєї успішності?

Цьому не просто вчили дітей. Їм пояснювали: як за допомогою цих знань ще можна допомогти й своїм сім’ям. Їх учили: коли щедрують і чому щедрують; чому важливо не проспати ранок 22 березня; яку вечерю допомогти мамі приготувати і як правильно розламати за родинним столом хліб.

(клацайте на фото, щоб збільшити)



А щоб ще більший сюрприз підготувати батькам, то додому понесли по випеченому запашному пшеничному жайворонку, який символічно витьохкує: «Весна – літо – осінь – зима – Сварог обійшов Коло. Завтра природа прокинеться – і ми прокидаймося! Із зародка розвиваймося! Яскраво та весело – весна іде, радіймо! Працюймо, думаймо, творімо! Наш рід древній – тому унікальний! Наша сила – в мудрості предків – до творення свого життя її залучаймо!»


В тему:

25 березня - свято воскресіння Ісуса Хреста. Воскресаймо!

Фільм "Арійський стандарт" - прорив в українську свідомість!

Підстави оновлення Арійського календаря

Таращанська гімназія «Ерудит»: Життя преображається – творимо!

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи