Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Німеччина надасть Україні 13 мільйонів євро на боротьбу із Covid-19

Уряд Німеччини надасть Україні 13,1 млн євро на боротьбу з COVID-19 і подолання наслідків пандемії.

Таку заяву зробила пресслужба Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій. Відповідну грантову і проектну угоду було підписано 8 лютого.

Як повідомляється, 13,1 млн євро від Німеччини направлять на оновлення інфраструктури та оснащення сучасними медичними приладами та засобами захисту 12 закладів первинної та вторинної медицини в Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій областях і в контрольованих Україною районах Донецької і Луганської областей.

Крім того, підписано додаткові угоди за іншими проєктами вартістю 23,4 млн євро, з яких 9 млн євро направлено на будівництво житла для переселенців (13 об'єктів) та поліпшення інфраструктури (6 шкіл та 7 дитячих садків) у громадах.

Другий грант в розмірі 14,45 млн євро витратять на поліпшення умов надання медичної допомоги в лікарнях Харківської, Дніпропетровської, Запорізької областях та в підконтрольних районах Донецької і Луганської областей.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи