Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Нікотинові подушечки як альтернатива снюсу та сигаретам

Кожного року тютюнові компанії розробляють нові способи вживання нікотину без шкоди оточуючим людям.

Одна із останніх ророзробок - нікотинові подушечки Velo. Це абсолютно новий продукт для українського ринку який був розроблений у Швеції, передає видання ruainform.com.

Основною перевагою нових нікотинових подушечок над традиційними нікотиновими сигаретами є можливість викристання Veloу будь якому місці завдяки відсутності неприємного диму та запаху. Додатковою перевагою є відсутність у подушечках тютюну, що дозволяє зберегти білизну зубної емалі.

Історія створення нікотинових подушечок бере свій початок від використання традиційного шведського снюсу. Це подрібнений та зволожений тютюн який пакується у пакетики невеликого розміру. Пакетики розміщують у порожнині рота терміном до 30 хвилин, тютюн в цей час починає контактувати зі слизовою та потрапляє в організм. Та все ж, снюс не можна вважати нешкідливим через використання тютюну. 

Нікотинові подушечки стали справжнім проривом на ринку, адже попри свою надзвичайну схжоість за використанням із традиційним снюсом, вело не містить в собі нічого спільного із тютюном.

Основною перевагою нових подушечок стала їх зручність у використанні. Паучі являють собю невелику банку, в якій містяться нікотинові подушечки. Наразі існує три формати розміру паучів:

  • Mini
  • Slim
  • Regular

Для початку споживання необхідо взяти нікотиновий пауч та розмістити його під язиком. Вже за кілька секунд відчуватиметься легке поколювання, що свідчитиме про початок дії нікотину. Терін дії одніїєї нікотинової подушечки до 30 хвилин. За цей час організм насичується необхідною кількістю нікотину та втрачається відчуття "нікотинового голодування". 

Після використання нікотинову подушечку можна розмістити під кришкою банки, де є спеціально відведене місце для зберігання використаних паучів. При використанні від 3 до 5 паучів на день однієї банки Velo вистачає приблизно на 4-5 днів. 

Придбати такі нікотинові паучі можна практично в будь якому місті України оскільки компанія має широку мережу точок продажу.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи