Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Найбільші пенсії у депутатів, суддів і прокурорів

Світ:

Максимальний розмір пенсії в Україні в жовтні становив 15 624 грн, мінімальний – 882 грн. Середній розмір пенсії, нарахованої на підставі Закону "Про статус суддів", становить 7575 грн. Середній розмір пенсії, нарахованої на підставі Закону "Про прокуратуру", становить 6588 грн.

Згідно з повідомленням, максимальну пенсію одержали 964 особи на підставі положень закону про статус народного депутата. Мінімальну – соціальну пенсію одержали 135 756 осіб.

За даними Пенсійного Фонду України, середній розмір пенсії колишнім військовослужбовцям і співробітникам органів внутрішніх справ становив 2156 грн, середній розмір пенсії чорнобильцям становив 3031 грн.

Середня пенсія для журналістів, нарахована на підставі Закону "Про державну підтримку ЗМІ та соціальний захист журналістів", становить 3162 грн, а середня пенсія для співробітників митниці, згідно з положенням Митного кодексу, - 4441 грн. Середня пенсія держслужбовців, за інформацією ПФУ, становить 3064 грн.

Згідно з повідомленням прес-служби ПФУ, розмір середньої пенсії в Україні на 1 жовтня становив 1438 грн. При цьому кількість пенсіонерів, що одержують пенсію щонайбільше 1000 грн, скоротилася на 1 жовтня 2012 року до 3,189 млн осіб, тоді як на 1 січня 2012 р. кількість пенсіонерів, що одержують щонайбільше 1000 грн пенсії, становила млн 7 575 осіб.
 

Наші інтереси: 

Неефективний Пенсійний фонд і неадекватне використання їм зібраних з людей грошей, несправедливі пенсії, величезна прір ва між багатими і бідними, пенсіонери різних сортів, привілегії для депутатів, суддів і прокурорів, ментів, здирання занадто високого пенсійного внеску з працюючих.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
пенсія
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи