Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Навіть повалення Путіна вже не врятує російську економіку – Устенко

Категорія:

Радник президента України з економічних питань Олег Устенко переконаний, що російська економіка буде руйнуватись протягом десятиріч. Навіть зміна влади в РФ не призведе до швидкого відновлення країни. Шлях, який Росія має пройти, – це декілька десятиріч.

22032701.jpg

Олег Устенко. Фото: пресс-служба форума Украина 30

Заморожені на Заході кошти Центрального банку Росії вже зарезервовані для України. Йдеться про більш ніж 300 мільярдів доларів.

"Позитивні зрушення полягають у тому, що зарезервовано для України ті кошти, які були заморожені від ЦБ РФ, від країни агресора. Це понад 300 млрд доларів. Туди будуть продовжувати надходити кошти від власності, яка буде реалізовуватися за межами Росії і теж підпадає під санкції...",, – сказав Олег Устенко.

Тобто, за його словами, ці резерви продовжуватимуть наповнювати ресурсами.

Але в Мордорі ще є достатньо коштів, щоб купляти зброю для війни в Україні, зазначив Устенко.

Росія отримує від продажу нафти приблизно 1 млрд доларів в день, тому важливо, що російську нафту припинили купляти. Він закликає до повного ембарго.

Купівля російської нафти європейськими країнами, зокрема, Німеччиною, означає, що вони фінансують вбивства українців, адже за 1 млрд доларів орки можуть купити щонайменше 600 ракет для запуску на мирні українські міста.

"Проти нас здійснюється військовий злочин. Військовий злочин не має терміну давності. Будь-хто, хто фінансує військовий злочин, є військовим злочинцем", – сказав Олег Устенко.

Наші інтереси: 

Україна переможе.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи