Зображення користувача Василь Тодоров.
Василь Тодоров
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 6

Насіння руйнування

У статті Уильяма Енгдаля (William Engdahl), автора книги «Насіння руйнування»,  мова йде про штучне скорочення населення у країнах Третього світу. Хочу нагадати, що до таких країн відносять і Україну. Будьмо уважні, це стосується кожного з нас і наших дітей!

На конференції в Каліфорнії Білл Гейтс відкрив завісу над майже невідомим аспектом своєї благодійності - зниженням чисельності населення, або іншими словами - євгеніки. Гейтс згадав про це на закритій конференції в Лонг-Біч, Каліфорнія, під назвою TED2010 Conference в своїй промові «Оновлюючись до нуля!».

Поряд з абсурдною з точки зору науки пропозицією про штучне скорочення викидів CO2 в усьому світі до нуля до 2050 року, приблизно на четвертій з половиною хвилині своїй промові Гейтс заявляє:

«У світі сьогодні 6,8 млрд. чоловік. Це число зросте до приблизно 9 мільярдів. Тепер, якщо ми дійсно зробимо велику роботу по новим вакцинам, охорони здоров'я, послуг в області репродуктивного здоров'я, ми зменшимо його, можливо, на 10 або 15 відсотків».

1. Простою англійською мовою один з найвпливовіших людей в світі чітко сказав, що він очікує вакцини, які будуть використовуватися для скорочення приросту населення. Коли Білл Гейтс говорить про вакцини, він знає, про що говорить. У січні 2010 року на елітному Всесвітньому економічному форумі Давосі Гейтс оголосив, що протягом наступного десятиліття його Фонд виділить $ 10 млрд (близько € 7,5 млрд) на розробку і доставку нових вакцин для дітей в країнах, що розвиваються.

2. Основним акцентом в його багатомільярдному Фонді є вакцинація, особливо в Африці та інших країн, що розвиваються. «Фонд Білла і Мелінди Гейтс» є членом-засновником Альянсу ГАВІ (Глобальний альянс по вакцинації та імунізації) в партнерстві зі Світовим банком, ВООЗ та виробниками вакцин.

Мета ГАВІ - вакцинація кожної новонародженої дитини в світі, що розвивається. Сьогодні це виглядає як благородна благодійна робота. Проблема в тому, що індустрія вакцин неодноразово була спіймана за руку на приховуванні небезпечних наслідків (відсутності безпеки через неперевірених або навіть доведено шкідливих для здоров'я) вакцин для нічого не підозрюючого населення Третього світу, коли вони не можуть позбутися від західних вакцин.

3. Деякі організації вважають, що справжня мета вакцинації в тому, щоб послабити людей і зробити їх ще більш сприйнятливими до хвороб і передчасної смерті.

4. Скидання токсинів на Третій світ. За підсумками останнього непотрібного проголошення глобальної пандемії свинячого грипу H1N, у промислових країн на руках залишилися на сотні мільйонів доз неперевіреної вакцини. Вони вирішили позбутися від решти обтяжливих ліків шляхом передачі їх в розпорядження ВООЗ, яка в свою чергу зібралася їх безкоштовно роздавати бідним країнам. Франція віддала 91 мільйони з 94 мільйонів доз, які уряди Саркозі закупило у фармацевтичних гігантів; Великобританія віддала 55 мільйонів своїх 60 мільйонів доз. Та ж історія у Німеччині та Норвегії.

5. Доктор Томас Джефферсон, епідеміолог з Cochrane Research Center в Римі, зазначив: «Чому взагалі вони роздають вакцини в країнах, що розвиваються? Пандемія була скасована в більшості частин світу. Найбільшу загрозу в бідних країнах зараз представляють серцеві і серцево-судинні захворювання, а вірус фігурує в нижній частині списку. У чому медична причина для пожертвувань 180 мільйонів доз? »

6. Крім того, грип є незначною проблемою в країнах з рясним сонцем, і з'ясувалося, загальна «нова велика чума H1N1» була самим помірним грипом в історії. Фармацевтичні виробники вакцин мовчать про величезну шкоду для здоров'я дітей вакцинації, включаючи аутизм і численні нервово-м'язові деформації, причиною яких є токсичні ад'юванти і консерванти, використовувані в більшості вакцин. Багато вакцини, особливо комбіновані, які здешевлені для продажу в країнах Третього світу, містять так званий Тімеросал (Thiomersol в ЄС), з'єднання (sodium ethylmercurithiosalicylate), що містить близько 50% ртуті, яку використовують як консервант.

У липні 1999 року американський Національний інформаційний центр по вакцинам заявив в прес-релізі, що «кумулятивний ефект попадання ртуті може викликати пошкодження мозку». У тому ж місяці Американська Академії педіатрії та Центр по контролю і профілактиці захворювань попередили громадськість про можливі наслідки для здоров'я, пов'язаних з тімеросал-вмісними вакцинами.

Вони настійно рекомендували видалити тімеросал з вакцин, як можна, швидше за. Відповідно до Директиви про модернізацію FDA від 1997 року, Управління з контролю харчових продуктів і ліків також визначило, що діти, які кілька разів отримали тімеросал-містні вакцини, можуть отримувати ртуть понад рекомендованих федеральних норм.

7. Нові форми євгеніки? Інтерес Гейтса в зниженні чисельності населення серед чорношкірих і інших меншин (слово «меншини», мабуть треба замінити на неполіткоректне «другосортні») не є, на жаль, чимось новим. Як я показую з документами в моїй книзі «Насіння руйнування»

8. Фонд Рокфеллера з 1920 року фінансував дослідження по євгеніці в Німеччині в інститутах Кайзера Вільгельма в Берліні і Мюнхені, в тому числі і за часів Третього рейху. Вони давали високу оцінку примусовій стерилізації населення в гітлерівській Німеччині і нацистським ідеям про «расову чистоту».

Саме Джон Рокфеллер III, прихильник євгеніки, використовував гроші свого звільненого від оподаткування Фонду, щоб ініціювати неомальтузіанський рух за скорочення населення через свію приватну Раду з народонаселення в Нью-Йорку, починаючи з 1950 року. Ідея використання вакцини для таємного скорочення народжуваності в країнах Третього світу, також не нова.

Хороший приятель Білла Гейтса - Девід Рокфеллер і його Фонд Рокфеллера спільно з ВООЗ та іншими були ще в 1972 році залучені у великий проект удосконалення іншої «нової вакцини». Результатом цього проекту стало масове використання людей як морських свинок на початку 1990-х. ВООЗ курирувала масові кампанії вакцинації проти правця в Нікарагуа, Мексиці і на Філіппінах.

У Comite Pro Vida de Мехіко, римсько-католицької організації виникли підозри про мотиви програми ВООЗ, вона вирішила перевірити численні ампули з вакцини і виявила в їх вмісті хоріонічний гонадотропін людини або ХГЛ. Це був вельми загадковий компонент вакцини, призначеної для захисту людей від захворювання, що виникає в результаті зараження рани іржавими цвяхами або інших контактів з деякими бактеріями в грунті. Сам правець, дійсно, також досить рідко зустрічається.

Крім того, досить цікаво, що ХГЛ є природним гормоном, необхідним для підтримки вагітності. Однак, поєднання збудника правця з ХГЧ стимулювало формування антитіл до останнього, роблячи жінку нездатною виходити визначений термін вагітності, іншими словами, це було прихованою формою аборту. Схожі повідомлення про вакцини з добавкою гормону ХГЧ надходили з Філіппін і Нікарагуа.

9. «Генетична революція» Гейтса в Африці «Фонд Білла і Мелінди Гейтс» спільно з творцем біотехнологій ГМО Фондом Рокфеллера Девіда Рокфеллера також фінансує проект під назвою «Альянс за зелену революцію в Африці» (AGRA), який очолює колишній глава ООН Кофі Аннан. Беручи кермо влади в якості глави AGRA в червні 2007 року Аннан висловив «вдячність Фонду Рокфеллера, «Фонду Білла і Мелінди Гейтс» і всім іншим, які підтримують нашу африканську кампанію." У Раді директорів AGRA переважають люди з обох згаданих Аннаном Фондів.

10. «Монсанто», «Дюпон», «Доу», «Сингента» та інші великі гіганти агробізнесу ГМО, за чутками, також знаходяться в самому серці AGRA, використовуючи його як прихований канал для поширення свого запатентованого насіння ГМО в багатьох країнах Африки під оманливою етикеткою «біо-технології», евфемізм для генної інженерії запатентованого насіння. Людина від Фонду Гейтса, відповідальниа за роботу з AGRA - д-р Роберт Хорш (Robert Horsch), ветеран «Монсанто», який пропрацював в темі ГМО 25 років, який входив раніше в команду, яка розробляла в компанії «Монсанто» Roundup Ready технології ГМО. Його робота, за повідомленнями, полягає в тому, щоб використовувати гроші Гейтса для проштовхування ГМО в Африку.

11. На сьогоднішній день ПАР є єдиною африканською країною, на законодавчому рівні дозволила висадку сільськогосподарських культур ГМО. У 2003 році Буркіна-Фасо дозволила провести ГМО випробування. У 2005 році на батьківщині Кофі Аннана в Гані було складено законодавство про біологічну безпеку, і ключові посадові особи висловили намір продовжити дослідження ГМО культур. AGRA зараз використовується для створення мереж «агро-дилерів» по ​​всій Африці (причому на першому етапі нічого не говориться про ГМО насінні і гербіцидів) з тим, щоб згодом мати інфраструктуру для масового впровадження ГМО.

12. ГМО, гліфосат і скорочення населення. Споживання генетично модифікованих культур ніколи не було доказово визнано безпечним для людини або тварини. Крім того, вони по суті своїй генетично «нестійкі», оскільки є неприродним продуктом введення чужорідних бактерій, наприклад Bacillus Thuringiensis (Bt) або іншого матеріалу, в ДНК заданого насіннєвого матеріалу, щоб змінити його властивості.

Мабуть, не менш небезпечними є «супутні» хімічні гербіциди, що продаються як обов'язкова частина ГМО контракту, такі, як Roundup «Монсанто» - найбільш широко використовуваний в світі подібний гербіцид. Він містить дуже токсичні гліфосатние з'єднання. Останні були протестовані незалежними дослідниками, які довели наявність токсичної концентрації в додатках ГМО, що перевищує безпечний рівень для людини або тварин.

Дослідження показали, що навіть невелика кількість з'єднань гліфосату буде наносити шкоду пуповинним, ембріональним і плацентарним клітинам людини у вагітної жінки, що використовує в якості питної води підземні води поблизу полів, засіяних ГМО.

13. Один давній проект уряду США полягав у тому, щоб удосконалити генетично модифікований сорт кукурудзи - основний продукт в Мексиці і багатьох інших латиноамериканських країнах. Ця кукурудза була протестована в дослідженнях, що фінансуються Міністерством сільського господарства США і невеликий каліфорнійської біотехнологічної компанією під назвою «Епіціт». Оголошуючи про свої успіхи на прес-конференції в 2001 році, президент «Епіціт» Мітч Хайн, вказуючи на свої поля ГМО кукурудзи, заявив: «У нас є теплиця з кукурудзою, яка виробляє антитіла проти сперми».

14. Хайн пояснив, що вони взяли антитіла у жінок з рідкісним станом, відомим як імунне безпліддя, ізолювали гени, які регулюють виробництво цих антитіл безпліддя, і за допомогою методів генної інженерії, вставили їх в геном звичайного насіння кукурудзи для виробництва кукурудзяних рослин. Таким чином, в дійсності вони підготували приховану контрацепцію, вбудовану в кукурудзу, призначену в їжу людині.

«По суті, антитіла, притягуються до поверхневих рецепторів сперматозоїда», - говорив Хайн. - «Вони прикріплюються і роблять кожен сперматозоїд таким важким, що він не може рухатися вперед. Він просто трясеться так, ніби танцює ламбаду ».

15. Хейн стверджував, що це було можливим вирішенням проблеми «перенаселеності» світу. Моральний і етичний аспект годування цієї кукурудзою людей в бідних країнах Третього світу без їх відома якось випав з його зауважень. Сперміциди, заховані в ГМО кукурудзі, що поставляється населенню голодуючих країн Третього світу завдяки щедрості Фонду Гейтса, Фонду Рокфеллера і AGRA Кофі Аннана, або вакцини, що містять нерозкриті агенти стерилізації, - лише два документально підтверджених випадки використання вакцин або ГМО насіння для «скорочення населення». І «Хороший клуб» - промова Гейтса на TED2010 щодо нульового рівня викидів і скорочення населення узгоджується з повідомленням, яке з'явилася на нью-йоркській Irish.Central.com в травні 2009.

Згідно повідомлення 5 травня 2009 року в будинку президента Університету Рокфеллера сера Пола НУРС (Paul Nurse) відбулося таємна зустріч деяких з найбагатших людей Америки. Там був присутній інвестиційний гуру Уоррен Баффет, який в 2006 році вирішив об'єднати свій $ 30 мільярдний Фонд Баффета з Фондом Гейтсів, щоб створити найбільший в світі приватний фонд з $ 60 мільярдами, звільненими від податків.

Банкір Девід Рокфеллер був господарем зустрічі. Ексклюзивні запрошення були підписані Гейтсом, Рокфеллером і Баффетом. Вони вирішили назвати себе «Хороший клуб» ( «Good Club"). Також був присутній медіа-цар Тед Тернер, мільярдер, засновник CNN, який ще в 1996 році заявив в інтерв'ю для журналу про природу Audubon, що 95-типроцентне скорочення чисельності населення планети до 225 - 300 мільйонів було б «ідеальним».

У 2008 році в інтерв'ю для Temple University в Філадельфії, Тернер зробив корекцію і говорив про скорочення до 2 млрд, більш ніж на 70% від чисельності населення сьогодні. Ще менш елегантніше, ніж Гейтс, Тернер заявив, що «у нас занадто багато людей. Ось чому ми маємо глобальне потепління. Нам потрібно менше людей, що використовують менше майна (stuff) (sic) ».

16. Серед інших запрошених на це перше засідання «Гарного клубу» були: Елі Брод (Eli Broad), який зробив свої мільярди на нерухомості, мільярдер і мер Нью-Йорка Майкл Блумберг, мільярдер з Уолл-Стріт і колишній глава Ради з міжнародних відносин Пітер . Дж. Петерсон (Peter G. Peterson). Крім того, Джуліан Робертсон-молодший, який зробив свої мільярди в хедж-фонді, який працював з Соросом, атакуючи валюти Таїланду, Індонезії, Південної Кореї і азіатських економічних тигрів, що прискорило азіатську кризу 1997-98 рр. Також були присутні на першій сесії «Гарного клубу» Патті Стоунсайфер, колишній виконавчий директор Фонду Гейтсів, і Джон Моргрідж від Cisco Systems. Ця група має комбіновану вартість більш ніж $ 125 мільярдів.

17. Згідно з повідомленнями (мабуть, це був витік одного з учасників) зустріч була проведена у відповідь на глобальний економічний спад і численні медичні та екологічні кризи, що переслідують світ. Але центральною темою і метою таємної зустрічі «Доброго клубу» плутократів стало пріоритетне питання, який поставив Білл Гейтс, а саме, яким чином більш ефективно сприяти їхній програмі контролю над народжуваністю і глобального скорочення населення. В ході переговорів, як повідомляється, виник консенсус, що вони повернуться «до стратегії, в якій зростання населення буде вирішуватися як потенційно катастрофічна екологічна, соціальна та промислова загроза».

18. Глобальна програма євгеніки Гейтса і Баффета є основним джерелом фінансування глобальних програм скорочення населення. Як і Тернер, чий оонівський Фонд був створений для каналювання $ 1 млрд зі свого безподаткового фондового опціону в AOL-Time-Warner в різні програми скорочення народжуваності в країнах, що розвиваються .

19. Ці програми в Африці і в інших місцях замасковані під благодійність і надання медичних послуг бідним африканцям.

Насправді вони пов'язані з примусовою стерилізацією населення через вакцинацію та інші лікарські засоби, які роблять жінок дітородного віку безплідними. Фонд Гейтса, куди Баффет здав на зберігання більшу частину свого багатства два роки тому, також підтримує впровадження ГМО насіння в Африку під прикриттям очолюваної Кофі Аннаном "Другий зеленої революції» в Африці. Впровадження запатентованих ГМО насіння в Африці досі зустрічається з величезними опором місцевого населення. Медичні експерти відзначають, що навіть якщо наміри Гейтса і насправді були в поліпшенні здоров'я і благополуччя чорних африканців, то ті ж сотні мільйонів доларів, які він інвестував в неперевірені і небезпечні вакцини, могли б бути використані в забезпеченні мінімальних санітарних заходів: систем водопостачання і каналізації.

Вакцинація дітей, які потім йдуть пити забруднену фекаліями річкову воду навряд чи сприяє здоров'ю в усіх відношеннях. Само собою, очищення води та каналізаційні системи в Африці могли б революціонізувати охорону здоров'я на континенті. Коментарі Гейтса на конференції TED2010 про володіння новими вакцинами для скорочення населення в усьому світі явно не були випадковою обмовкою. Ті, хто сумнівається, можуть подивитися презентацію, яку Гейтс зробив на щорічній конференції TED2009 рік тому. Там він майже слово в слово повторив тезу про скорочення населення, щоб загальмувати світове потепління.

Для сильних і впливових членів «Гарного клубу» люди являють собою лише форму забруднення навколишнього середовища, подібно викидів вуглекислого газу.

Наші інтереси: 

Знання прихованих загроз допоможе нам вберегти себе і свій народ для творення майбутнього, побудованого на Любові.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи