Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наші податки йдуть на придбання безглуздих вакцин, а потім на їх утилізацію

Світ:

За недешеву утилізацію небезпечних біо-відходів (вакцин), як і за їх закупку, транспортування, зберігання, піар та рекламу, платитимуть прості українці. Корупція – обов'язковим компонент вакцинного бізнесу. 

Про це написав Захар Мілютін на своєму Телеграм каналі. Він звернув увагу на допис Андрія Волянського про те, куди ідуть наші податки. 

«Остання закупівля індійської АДП-м для дітей від 7 років і дорослих проводилась за бюджет 2017 року наприкінці 2018. Було закуплено 4,1 мільйона доз у 10-дозових флаконах, доза коштувала 3,3 гривні. Українці не побігли в поліклініки щепитися, тому влітку 2019 року Уляна Супрун розпочала інформаційну кампанію. Спочатку на камеру зробили щеплення лідери громадської думки: сама Супрун, Курпіта, Жадан, Кличко.

Суспільство не помітило цієї самовідданості, тому в жовтні Уляна Супрун "придумала" дифтерію. У жовтні було зафіксовано 2 випадки, в листопаді – 17, правда, токсигенний штам (токсигенність – обов'язковий критерій здатності бактерії викликати захворювання) жодного разу виділений не був. Уляна пішла, агітувати перестали.

Протягом 2020 і 3 місяців 2021 року жодного випадку дифтерії зафіксовано не було. Придатність вакцини закінчується через два тижні – 31 травня 2021 року. Скільки вакцини зависло – сказати складно, МОЗУ не викладає ці дані у відкритий доступ. Я припускаю – від мільйона до півтора мільйона доз».

 

Наші інтереси: 

Відстоювати свої права. Вивести чиновників від медицини та МОЗ на чисту воду, ліквідувати корупційні схеми.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи