Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у квітні 2022: живемо в час, найкращий для навчання та розвитку – це і є Український рай

Радіймо, друзі! Існує помилкова думка, що Рай – це місце максимального комфорту. Насправді спокійне життя неминуче веде до деградації та вимирання. Натомість Рай – це місце, найсприятливіше для розвитку. З початком повноцінної війни Україна дедалі швидше перетворюється на планетарний Рай, тобто місце, в якому відбувається найстрімкіший розвиток у світі.

nashrozvytok.jpg

У просторі пригод
У просторі пригод

Для стрімкого розвитку необхідні два чинники: 1) потужні стимули, 2) потужні ресурси. В ідеальному варіанті Рай – це необмежена зовнішня загроза плюс необмежені зовнішні ресурси. Саме такий «ідеальний шторм» починається в Україні. Смертельну загрозу нам створює Мордор. Необмежений ресурсний потік нам уже надає цивілізований світ – і надаватиме чимраз більше. Апофеозом зовнішньої допомоги має стати ленд-ліз від США.

Для того, щоб ефективно розпорядитися цим ресурсним потоком, необхідно виробити ясні уявлення про сенс поточної кризи, її першопричини та спосіб розв’язання. Саме цим зараз і займається спільнота «Народний Оглядач».

Наша діяльність полегшується тим, що під час цієї війни життя щедро надає нам усю потрібну інформацію. Передусім це інформація про природу людей (сапієнсів) і нелюдів (інтелісів). Чому? Тому, що нинішня українська визвольна війна є апофеозом глобальної двотисячолітньої війни людей і психопатів.

На цю тему протягом останнього місяця ми опублікували цілу серію дуже важливих статей:

Усі ці статті вже озвучені: їх можна прослухати на аудіоканалі «Нова Європа» або на Ютуб-каналі Ar25.org.

Зверніть увагу на інші озвучені статті та їх обговорення:

Продовжуємо роботу з утримання України у просторі позитивних подій. Кожна людина, яка працює з Живим Словом, автоматично захищає свій особистий простір подій. До простору подій людини належить все, до чого вона відчуває свою причетність, – все, що вона любить і цінує.

Що більше людей перебуває у гарному просторі подій, то ліпше почувається Україна в цілому. Тому треба поширювати інформацію про технологію самозцілення Живе Слово і залучати нових бійців до нашого метафізичного фронту. Перевага нашої спільноти в тому, що ми оперуємо ефективними молитвами у вигляді інформаційних матриць Живого Слова. Це питання ми обговорюємо у статті Як оцінити внесок молитви «Оберіг України» в нашу перемогу: індикатори ефективності.

У ситуації загострення кібернетичної війни, ми продовжуємо посилення стійкості нашого сайту. Одночасно вдосконалюємо дизайн, виправляємо баги. Більшість змін мають невидимий характер, проте постійні користувачі помічають вдосконалення. Серед іншого, в цьому місяці маємо завершити роботу з додаткового резервування нашого сайту.

Україна ніколи не була і не буде місцем комфорту. Україна – це місце для розвитку тих, які бажають бути українцями.

Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи