Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нардеп Тетяна Бахтєєва закликає українців не робити щеплення від кору

Категорія:

Вакцинація перетворилася на медичний експеримент над дітьми, який закінчився трагічно.
Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Тетяна Бахтєєва заявила про те, що Міністерство охорони здоров'я України зобов'язане дати вичерпне пояснення з приводу ситуації з вакцинацією від кору і притягнути винних в цій ситуації до відповідальності. Зокрема вона сказала:

- Сьогодні ми знаємо, що вакцина, яку застосовували в ході масової імунізації населення від кору і краснухи, – індійського походження. Ми знаємо, що виробництво цієї вакцини в Індії припинене два роки тому. Ми також уточнили, що цю вакцину не використовує Європа. Ця вакцина не була придбана Україною за бюджетні гроші. Вона була отримана в рамках гуманітарної допомоги по лінії Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).

Тому необхідно знайти тих відповідальних осіб, які отримали цю вакцину і при цьому не провели необхідних клінічних випробувань. Адже в Україні існує закон, згідно з яким всі ліки і навіть біологічно активні добавки, що імпортуються, обов'язково повинні проходити клінічні випробування. Цього не було зроблено, і вакцинація перетворилася на медичний експеримент над дітьми, який закінчився трагічно.

Мені б хотілося звернутися до всіх громадян України із попередженням, щоб сьогодні вони не робили щеплення від кору. На даний момент кір і краснуха не становлять для населення України такої небезпеки, як вакцинація цією сумнівною вакциною, яка, до того ж, не пройшла у нас клінічних випробувань. Крім того, ми нічого не знаємо про терміни і про умови зберігання цієї вакцини.

Я знаю, що Міністерство охорони здоров’я України проводить зараз відповідне службове розслідування. Хотілося б, щоб Мінздоров'я дав вичерпне пояснення з приводу ситуації з вакцинацією від кору і щоб винні в цій ситуації, якщо вони будуть знайдені, були притягнені до відповідальності – повідомляє www.politicians.com.ua


В тему:

Замміністра порадив дочці Тимошенко зробити щеплення від краснухи

Щеплення – величезні гроші на масштабній брехні

Щеплення мають робити лише за медичними показами і за письмової згоди батьків

Антона Тищенка проголосять святим

Безжальна імунізація, або правда про щеплення

Вітаю, мамо! Я вже труп. Помер учора від вакцинації.

Антон Тищенко помер після щеплення проти кору

«Всі щеплення небезпечні! ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію»

Злочинну імунізацію української молоді профінансував американський мільярдер – спонсор скорочення «зайвого населення»

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи