Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Напередодні виборів в США Twitter оновив політику щодо чесності громадських заходів

Соціальна мережа Twitter буде протидіяти дезінформації та маніпуляціям перед виборами президента США. Крім цього, з початку наступного тижня при спробі зробити ретвіт публікації з інформацією, яка "вводить в оману стосовно громадських заходів і COVID-19", Twitter буде показувати користувачеві посилання на достовірну (з їхньої точки зору) інформацію, перш ніж дати можливість зробити републікацію.

У повідомленні компанії йдеться, що відтепер соцмережа маркуватиме твіти, в яких заявляється про перемогу того чи іншого кандидата до публікації офіційних результатів виборів, а також видалятиме публікації, які заохочують насильство або закликають людей втручатися у виборчий процес чи безперебійну роботу виборчих дільниць.

Також на період проведення виборів користувачам заборонять лайкати, ретвітити і відповідати на публікації політиків (зокрема, кандидатів в президенти), виборчих штабів і лідерів думок, що не набрали 100 тисяч підписників.

Перед тим, як побачити відповідні пости, користувачі будуть бачити повідомлення про те, що публікація може містити неправдиву інформацію.

Нагадаємо, що кандидат в президенти США Дональд Трамп, який є чинним президентом США, часто користувався цією соціальною мережею, щоб поділитися своїми думками або фактами. 

Але у травні цього року Twitter визначила фейком пости президента США Дональда Трампа, в яких він розкритикував ідею губернатора Каліфорнії про проведення виборів президента за допомогою пошти. Це перший випадок, коли Twitter таке вчинив проти серії твітів Трампа.

У серпні цього року Twitter заблокував штаб Дональда Трампа.

Наші інтереси: 

Розуміти, що демократична партія, яка є соціалістичною по суті, протягує ідею голосування поштою, щоб затягнути підрахунок голосів і оголошення переможця виборів. Вони бояться Трампа, як вогню, тож будуть робити все (в тому числі й блокувати правдиву інформацію) у соціальних мережах. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, коли ми зрозуміємо, що в США точиться гібридна громадянська війна? І, коли це самі США визнають відкрито, на рівні держави?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, коли ми зрозуміємо, що в США точиться гібридна громадянська війна? І, коли це самі США визнають відкрито, на рівні держави?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!