Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Надмірна смертність лікарів на совісті уряду – епідеміолог Ігор Гундаров

Світ:

Носіння маски створює сприятливе середовище для розмноження мікроорганізмів і сприяє зараженню. Маска потрібна лише для хворого. Нинішня "епідемія" не є небезпечнішою тих, що були в минулі роки. Висока смертність серед лікарів пов'язана з тим, що зараз лікарі носять "протичумні костюми" і займаються саморуйнуванням.

Наскільки небезпечним є носіння масок, рукавичок? Багатьох людей змушують носити їх довгий час, наприклад, на роботі. Люди не знають, кому вірити, і цим шкодять собі. Для чого носити рукавички? Вірус не потрапляє до людини через шкіру і навіть через слизову оболонку не потрапляє! Він потрапляє в організм через органи дихання, якщо після вдиху він потрапив на епітелій легеневих дихальних шляхів. 

Окрема тема – це те, що робиться з психікою людини, бо люди вірять в абсолютно безумні речі. Навіть розумні люди.

Рукавички використовуються в медицині. Наприклад, коли хірург проводить операцію. 

Щодо масок. Питання: що ми хочемо досягнути носінням маски? Очевидно, буде відповідь: щоб не заразитися. Але розмір пор в масках багаторазово більший за розмір вірусу. Захищатися від вірусу маскою – це, як захищатися від комарів парканом з прутів. 

Понад те, носіння маски створює сприятливе середовище (вологе і тепле), де той самий вірус розмножується. Тоді на тканинах органів починає накопичуватися певна кількість вірусів. Щоб заразитися, потрібно не один і не п'ять вірусів. Треба, наприклад, щоб було 50, щоб була вірусна атака. І ось ви ходите у масці, накопичуєте віруси, щоб потім їх заковтнути у великій кількості!

Маска потрібна лише для хворого. Завдання маски – це, щоб при кашлі та чханні каплі, у яких знаходяться віруси, менше потрапляли на людей, що знаходяться біля хворого.

Доктор зауважив, що за останні півтора-два місяці з'явилися дослідження, які показують, що носіння маски погіршує постачання кисню в кров. Люди в масках дихають повітрям, які вони видихають! Є дослідження, які показують, що носіння масок зменшує постачання кисню на 20-25%. А нестача кисню негативно впливає на імунну систему! Крім того, з'явилися дослідження, які показують, що гіпоксія викликає головні болі.  

"Нинішня "епідемія" не є небезпечнішою тих, що були в минулі роки!", – підкреслив доктор Гундаров. Епідемічна ситуація зараз не важча минулого, позаминулого років, а також тих, які були 15-20 років тому. Але тоді не вмирало так багато лікарів! 

Він припустив, що висока смертність серед лікарів пов'язана з тим, що зараз лікарі носять "протичумні костюми". Він дивується і питає: "Навіщо його носити? Це ж не чума, не віспа, не холера!" Але лікарі працюють в таких костюмах по 14 годин. Вони навіть в памперсах ходять, тому що не можна знімати цей костюм! 

До того ж працює фактор страху. Всіх залякали цим вірусом. Серед лікарів – також страх і паніка. "Надвисока смертність лікарів на совісті уряду!", – зазначив доктор Гундаров.

 

 

 

Наші інтереси: 

Розуміти причини і наслідки. Слухати спеціалістів, а не політиків і уряд (особливо таких нікчемних, яких маємо зараз).

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Це добре, що ті, хто підтримують хуцпу, вмирають в першу чергу.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Це добре, що ті, хто підтримують хуцпу, вмирають в першу чергу.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!