Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 20
  • Переглядів: 22

Національний егрегор - скарбниця народу

Велику роль в психічному житті людини грає його національний егрегор (егрегор його народу), бо відчуття причетності до своєї нації найсильніше. Впливаючи на егрегор всієї нації за допомогою позитивних уявних звернень (через думки на національну тематику) і тим самим покращуючи в позитивну сторону його структуру, людина отримує енергію, силу від егрегора для подальшого духовного розвитку і змінює духовну атмосферу в середовищі свого народу.

Але дії однієї людини на національний егрегор з метою отримання сильного зворотнього зв'язку (зміна духовної атмосфери в країні і зміна духовного настрою усередині себе) недостатньо. Потрібні колективні синхронні дії-думки людей (від декількох сотень до декількох мільйонів).

МАЙДАН-2004 - ПРИКЛАД ДІЄВОСТІ ЕГРЕГОРА

Візьмемо до прикладу останній приклад, події у Києві на Майдані Незалежності восени 2004 року. Позитивна атмосфера була настільки потужною, що людей ніби хто підмінив. Вони допомагали один одному. А поганий настрій зникав миттєво.. Люди були налаштовані однією позитивною метою - змінити життя на краще..

ВПЛИВ ВЕЛИКИХ УКРАЇНЦІВ

Суттєво на формування національного егрегора впливають великі, знамениті люди не тільки своїми великими енергетичними полями, а головним чином непрямим шляхом — за допомогою величезного безперервного і тривалого інтересу величезних мас людей до їхніх імен та справ. Якщо велика особа вирізнялася в своїй діяльності добром, милосердям, любов'ю до людей, то і думки людей, пов'язані зі спогадом про цю особу, або взагалі пов'язані з її іменем, мають позитивний характер. Ці однотипні думки, об'єднуючись в одну величезну енергетичну «хмару», підгодовують національний егрегор і змінюють в позитивній бік його структуру. Якщо ж велика особа була схильна до жорстокості, кровожерливості, хитрості, ненависті до людей, то і думки людей про цю особу (природно, пов'язані з поняттями жорстокості, зла) змінюють структуру егрегора в негативний бік.

ЧОМУ ШАНУЮТЬ ШЕВЧЕНКА?

Всі великі творчі люди, які своїми художніми витворами, картинами, піснями, і зараз впродовж століть додають натхнення нащадкам, очевидно, знайшли ключ до наповнення себе енергією національного егрегора. Надлишок рідної позитивної енергії і найшов своє відображення у творчості. Наприклад, візьмемо того ж таки Шевченка. Чому він став дуже відомим? Тому що він у простій письмовій формі зумів відобразити всю енергетично-духовну потугу свого народу. Звідси, до нього знову і знову звертаються ті, хто хоче знайти себе. Для чужинця, його творчість вже не буде такою цінною на глибинному рівні, як для українця. Як радянська система і не бажала би витерти його з пам"яті українців, та змогла лише по-злодійськи підправити декілька антимосковських рядків..

ЕТНІЧНА ПРИНАЛЕЖНІСТЬ

Бути приналежною до певного національного егрегора має право і може не лише людина, яка на 100% чи 99% генетично належить до українського етносу.. Адже можна навести і протилежні приклади, коли людина, народжена на цій землі, і маючи український генотип, в силу відсутності позиції і "хавання" всього того, що їй нав'язують ЗМІ, інформаційна пропаганда, зокрема, донедавна, імперська а потім і комуністична пропаганда, цураються свого походження. Звідси, енергетично, вони не мають захисту від сторонніх впливів і стають рабом тих егрегорів, які їм нав'язують. Крім цього, енергетична приналежність до егрегора закладається ще батьками, які прилучають дитину до свого внутрішнього світу. Далі залежить від дитини, чи вона розгубить те, що їй дали батьки, рідні, чи примножить.. Тісна ідетифікація себе з родиною, з родом, дідами-прадідами, з рідною землею, ще більше включає людину у рідну енергетичну систему.. Ті діти, у яких батьки мають конфліктуючі світогляди, постійно переїжджають (я було при СРСР), або ж їх примусово переселяють, вже не мають такої чіткої прив'язаності до рідної енергетичної системи. Тому, що не маючи тісних асоціацій зі своїм, вони більше сприймають те, що можуть брати з нового середовища. А воно, зокрема, за кордоном, здебільшого чуже, не українське.

ШЛЯХ ДО ХАРАКТЕРНИЦТВА

Людина, яка стає на шлях духовного вдосконалення, має усвідомлювати, що багато з тих речей, які ми називаємо оволодінням езотеричними знаннями, просвітленістю, цілительством тощо, має загальнолюдський характер. Тобто, щоб пояснити, ця властивість дана кожній спраглій людині незалежно від етнічної приналежності. Однак, егрегор тут всеодно важливий. Сила працює сповна лише на своїй землі, коли пліч-о-пліч з тобою і ліс, і річка, і поле.. Відчуття світової єдності дуже важливе. Не дарма, на це часто натякає народна творчість.. Людина, яка відчуває за собою правду, і не сумнівається, стає вдома в стократ сильнішою. Бо це не вона джерело агресії. Агресія йде проти неї..

ЯК БУТИ СОБОЮ?

Звідси, як наповнювати себе енергією з національного егрегора? Створюйте довкола себе візуальну, слухову відчуттєву атмосферу приналежності до України. Особливо важливе підживлення себе творчістю тих людей, які включалися в українську позитивну енергетичну систему.. йдеться про книги, картини, елементи інтер"єру, музику тощо. Ті люди, які відчувають себе свідомо українцями, вже роблять це..

mamay, kharakternyk.in.ua
 



В тему:

Козак Мамай у пошуках Грааля

Маги, волхви, егрегори, сили, боги

Як стати арієм

Водою і вогнем

Людина, етнос, Всесвіт

Практика Живого Слова

Проект Сенсар

Рух «Не будь байдужим!»

«Рідна мода»
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи