Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Націоналізм і релігія: метафізика дати події

9 березня ми записали другий фільм серії «Азбука націоналізму». Але дата запису не випадкова! Вона метафізично пов’язана і з націоналізмом і з релігією!

9 березня, на Масляний тиждень (у 2019 року святкуєься з 4 по 10 березня) ми записали другий фільм серії «Азбука націоналізму». І дата запису не випадкова. Вона метафізично пов’язана і з націоналізмом і з релігією!

9 березня – 205-а річниця з дня народження, а 10 березня – 158-а річниця з дня смерті Тараса Шевченка. В ці дні зазвичай згадують великого українського поета та його творчість. 

10 березняПрощена неділя. А відразу після Прощеної неділі, якою завершується Масляний тиждень, починається Великий піст. У 2019 році Великий піст починається 11 березня і закінчується 27 квітня.

***

Вчора, у Прощену неділю, я відвідав службу Божу у Свято-Володимирському соборі столиці, яку служив  Його Святість Почесний патріарх Філарет.



Наші інтереси: 

Відновити справжні націоналізм і релігію!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи