Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На основі роману "Володар перснів" Джона Толкіна створять серіал

Серіал складатиметься з п’яти сезонів. Дії в серіалі відбуватимуться за часів епохи створення "перстня" (до подій "Володаря перснів"). Виробництво розпочнеться в лютому.

 

Компанія Amazon анонсувала про створення серіалу за мотивами фентезі-трилогії "Володар перснів" Джона Толкіна, пише Entertainment

2017 року Amazon отримала права на екранізацію серіалу, який вийде на сервісі Amazon Prime.

Оголошено акторів, які зіграють головні ролі у майбутньому серіалі: Овайн Артур, Роберт Арамайо, Чарлі Вікерс, Назанін Боніаді, Том Бадж, Морфідд Кларк, Ізмаель Круз, Ема Хорват, Меган Річардс та Ділан Сміт та інші.

Дії в серіалі відбуватимуться за часів епохи створення "перстня" (до подій "Володаря перснів"). Під час знімань перших епізодів працюватиме режисер Хуан Антоніо Байон.

"Розпочавши широкий глобальний пошук, ми нарешті із задоволенням розкриємо першу групу геніальних виконавців, які візьмуть участь у серіалі" Властелин кілець "Amazon", - заявляють представники шоу Дж. Д. Пейн та Патрік МакКей. - "Ці винятково талановиті жінки та чоловіки - це не просто наші актори: вони - новітні члени творчої родини, що постійно розширюється, яка невтомно працює над тим, щоб по-новому оживити Середзем'я для шанувальників та аудиторії у всьому світі".

Наші інтереси: 

Приємна новина для любителів фентезі і творів Толкіна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

щоб урятувати мордор, доведеться його зруйнувати

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

щоб урятувати мордор, доведеться його зруйнувати