Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На найбільшому ворожому аеродромі "Бельбек" у Криму пролунали вибухи

В окупованому Криму 18 серпня знову сталися вибухи. Цього разу – на найбільшому ворожому аеродромі "Бельбек", що розташовується біля Севастополя. Про вибухи на аеродромі місцеві мешканці почали повідомляти о 22 годині.

22081902.jpg

Колаж 24 каналу

На "Бельбеку" дислокується 38-ий винищувальний авіаційний полк армії Росії, який озброєний дванадцятьма Су-27; дванадцятьма модернізованими Су-27СМ; трьома навчально-бойовими Су-27УБ; п'ятьма двомісними винищувачами Су-30М2, повідомляє 24 канал.

Також важливим моментом є те, що після реконструкції у 2020 році цей аеродром може приймати й стратегічні бомбардувальники. Передусім йдеться про Ту-22М3, Ту-160 та Ту-95МС, які перебувають на озброєнні Росії.

За даними ЗСУ, літаки саме цих моделей серії "Ту" систематично випускають ракети по Україні з території Чорного моря. Експерти вказують, що такі повітряні судна озброєно крилатими ракетами, що здатні долати відстані до 5,5 тисячі кілометрів.

Кремлівські ЗМІ казали, що аеродром має "захищати" їх від загроз з боку Заходу та Близького Сходу. Там є одна основна злітна смуга завдовжки 3 007 метрів.

З цивільного аеродрому його перетворили на військову авіабазу у 2014 році. Водночас після реконструкції там знову зробили й цивільний аеропорт. Тобто росіяни вкотре спробували прикрити військовий об'єкт щитом із цивільних.

Наші інтереси: 

Крим потрібно демілітаризувати та відвоювати. Важливо, що Україна вже спроможна знищити на цій території будь-який об'єкт.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи