Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Київщині місцевий житель самостійно ліквідував 12 окупантів і весь екіпаж БТР

Чоловік з позивним “Вовк” знаходився в одному з найгарячіших міст Київської області. Він надавав українським військовим точні дані про дислокацію ворога на окупованій території. Також він самостійно ліквідував 12 окупантів, які патрулювали біля одного з храмів УПЦ МП, використовуючи власну спортивну та мисливську рушницю.

Місцевий житель провів кілька вилазок в тилу ворога і самостійно ліквідував 12 російських окупантів, а також знищив екіпаж ворожого БТР, повідомило Головне управління розвідки Міноборони у Facebook.

“Знаходився в одному з найгарячіших міст Київщини з самого початку широкомасштабної агресії рф проти України. Зайняв тверду позицію щодо відсічі ворогу та розпочав виконувати завдання в інтересах розвідки та ЗС України на період війни. Після входження окупаційних військ надавав точну інформацію щодо дислокації ворога на окупованій території. Маючи власну спортивну та мисливську зброю провів декілька вилазок у тилу ворога.

Як результат – ліквідовано 12 військовослужбовців противника, які були залучені до бойового патрулювання та охорони поблизу місцевого храму УПЦ МП, що використовувався як опорний пункт та склад медикаментів і пального.

Крім того, під час однієї зі спроб прориву десанту противника на БТР в сторону Києва, з дистанції близько 100 метрів на завчасно обраній позиції, завдав ураження особовому складу противника, який знаходився на броні (точну кількість ліквідованих окупантів назвати складно, але всі хто був на броні, були знищені.

Окремо “Вовк” допомагав евакуюватися цивільному населенню, серед яких були діти.

З огляду на посилення загрози виявлення місця його перебування та репресивно-пошукових дій окупантів, було прийнято рішення щодо виведення “Вовка” на підконтрольну Україні територію".

 

 

Наші інтереси: 

На війні проявляються найкращі (або найгірші) риси людини. Знати про подвиги цивільних, які допомагають нашій Армії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи