Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На кожного окупанта вже готові документи “шахтаря” чи “тракториста”

Основна ідея полягає у маскуванні сил вторгнення під мобілізацію місцевого населення. У кожній військовій частині так званих “ЛНР” і “ДНР” є пункт приймання особового складу. Там вже містяться документи прикриття на кожного з російських солдатів, яких заведуть під виглядом мобілізації “місцевих роботяг”.

Світлана Дрюк, колишня заступниця командира 11 полку 1 АК окупаційного контингенту ЗС РФ з позивним “Вітерець”, що перейшла на бік України розкрила алгоритм розгортання російської армії на Донбасі у разі загострення ситуації, пише Український мілітарний портал.

“Є підготовлені документи на реальних людей, які прийдуть через 4 години після оголошення “бойової”. Через 4 години росіяни зайдуть”, – розказала Світлана Дрюк.

За її словами, основна ідея полягає у маскуванні сил вторгнення під мобілізацію місцевого населення.

Як розповіла С. Дрюк журналістам ТСН.Тиждень, у кожній військовій частині так званих “ЛНР” і “ДНР” є пункт приймання особового складу. Там вже містяться документи прикриття на кожного з російських солдатів, яких заведуть під виглядом мобілізації “місцевих роботяг”.

“Всі росіяни уже по списку є “місцевими”. І з кожного полку, з кожної частини робиться три частини. Якщо в полку 2 тисячі людей, то зайде 6000 росіян”, – розказала Світлана Дрюк

На базі одного полку мають розгорнутися ще три російські. В масштабах всього Донбасу це потенційно близько 100 000 особового складу.

На думку редакції Українського мілітарного порталу, мова йде про розгортання за 4 години перших підрозділів росіян, готовими до використання на окупованій території Донбасу, загалом же до введення на окуповану частину є резерв у 100 тис осіб.
 

Наші інтереси: 

Гібридна війна потребує вербування противників.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи