Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На чому варто сконцентруватися при підготовці весілля

Весілля - найбільш хвилюючий і зворушливий день, причому, не тільки для нареченої (хоч і саме наречена, найчастіше, максимально вкладається в її підготовку), але і для нареченого, для молодят, і навіть для гостей. Нам завжди хочеться, щоб цей особливий день пройшов ідеально і ми кидаємо на підготовку чимало ресурсів. Звичайно ж, сучасні весілля суттєво відрізняються від класичних, доповнюються цікавими деталями, і ціла група професіоналів ретельно допомагає створити неповторну атмосферу та потрібний настрій.  

Молодятам якомога довше хочеться залишити спогади про цю зворушливу подію. Гарні келихи можна буде діставати на річницю, тоді як свічки для обряду «Сімейне вогнище» багато хто зберігає до весілля своїх дітей. Те саме можна сказати про весільну книгу побажань https://vizzara.com.ua/uk/dir_khigi_pojelaniu_rychki/, яку сімейна пара перечитуватиме ще не один раз.  

Сьогодні популярністю користуються тематичні весілля. У них враховуються не лише весільні аксесуари https://vizzara.com.ua/, а й стиль, і колір вбрання винуватців урочистостей та гостей. Важлива кожна деталь. Бутоньєрка на руку повинна відповідати загальній стилістиці флористичного декору весілля. Колір костюма нареченого та сукні нареченої мають бути одного кольору, а вбрання гостей – відповідати обраному дрес-коду весілля. До речі, якщо ваше весілля має колір, це слід повідомити вашому реєстратору. Він теж має одягнутися відповідно до вигаданого сценарію.

З кожним роком популярності набуває індивідуальне весілля, або весілля в різних стилях. Хтось обирає стиль «рустик», а хтось віддає перевагу традиційному українському весіллі з короваєм, вишиванками, віночками та коралами. Можна організувати свято в ретро-стилі або вечірку на берегу моря, обрати старовинний замок для проведення церемонії чи природу. Сучасні весілля прийнято відзначати у тому чи іншому стилі (Європейський, Український, Ретро тощо), а в результаті від обраного стилю підбираються відповідні атрибути. Ще нерідко можна почути «Срібне весілля» https://vizzara.com.ua/uk/, «Бірюзове» і не тільки, і під такі тенденції виробники виготовляють цілі серії аксесуарів у тій чи іншій кольоровій гамі.

Набор свадебный Silvy and White

При оформлення весілля не забудьте про квіти, пелюстки зазвичай кладуть у гарний кошик або пакетик, і перед молодятами йде маленька дівчинка у білій сукенці, що символізує янголя, та розсипає штучні або живі пелюстки. Зерно та монети прийнято класти у задекороване сито, як правило, обсипають наречену та нареченого батьки на знак благополуччя, процвітання та здорового потомства.

Крім цього, погодьте сценарій церемонії, врахуйте момент із можливою зміною погоди, продумайте обряд обсипання молодят та подальшу розважальну програму. І нехай ваше свято буде яскравим та емоційним.

Наші інтереси: 

Мода, свято.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи