Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

МЗС України створило сайт для добровольців інтернаціонального легіону

На цьому сайті іноземні громадяни, які хочуть приєднатися до лав Інтернаціонального легіону оборони України, можуть ознайомитися з алгоритмом, як стати частиною легіону оборони, а також знайти необхідні контакти закордонних представництв України в усіх країнах, де формуються іноземні добровольчі підрозділи. Зазначається, що добровольці будуть мати повну підтримку і не потребують візи.

Міністерство закордонних справ України запустило вебсайт fightforua.org для іноземних громадян, які хочуть приєднатися до лав Інтернаціонального легіону оборони України та стати на захист миру та безпеки у світі.

На платформі іноземці можуть ознайомитися з алгоритмом, як стати частиною легіону оборони, а також знайти необхідні контакти закордонних представництв України в усіх країнах, де формуються іноземні добровольчі підрозділи.

27 лютого 2022 року Президент України звернувся до громадян іноземних країн із закликом приїхати до України, приєднатися до іноземного легіону та пліч-о-пліч з українцями боротися проти загарбників.

Наші інтереси: 

В Україні іноземні бійці зможуть отримати справжній військовий вишкіл і допомогти перемогти ворога України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Легіонери зможуть багато чого навчитися, адже будуть в єдиній армії світу, яка має досвід успішно воювати проти Мордору. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Легіонери зможуть багато чого навчитися, адже будуть в єдиній армії світу, яка має досвід успішно воювати проти Мордору. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!