Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мистецький проект «ART-Комбат»: Київ, 1-13 травня

Спецтема:

30 квітня о 18:00 - відкриття виставки живописних робіт бійців АТО "Мир очима бійців" у музеї історії Києва за адресою: вул. Б.Хмельницького, 7

1-13 травня в Арт-холі Музейно-виставкового центру «Музей історії міста Києва» відбудеться виставка живописних робіт, що створені ветеранами АТО.

Місяць тому бійці були запрошені на майстер-клас до професійного живописця. Серед учасників експериментального мистецького проекту немає жодного художника. Вони вперше після обіймів із зброєю стали перед мольбертом і взяли в руки палітру та пензлі. Що виллється на чисте полотно через міцні та дужі руки захисників своєї країни?

Спільнота Арт-Комбат у мережі Фейсбук запрошує до співпраці всіх, хто хоче долучитися до проекту для його поширення по країні. 

Арт-терапія для воїнів проходить у рамках Всеукраїнським благодійнго проекту у формі майстер-класів із різних жанрів мистецтва для ветеранів АТО.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи