Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мотоблок KONNER&SOHNEN та IRON ANGEL: особливості пристроїв

Мотоблок - це універсальна техніка, яка має бути у кожного фермера і власника великої земельної ділянки. З його допомогою можна підготувати ґрунт до посадки культур, а потім і зібрати добрий урожай.

Мотоблок допоможе заощадити час, сили та особливо зберегти здоров'я. У продажу є різні пристрої, розраховані на невеликі та дуже великі земельні ділянки. Вибираючи пристрій для себе, слід враховувати і з якими навантаженнями техніка повинна справлятися, і який розмір вашої ділянки, і те, чи ви ним користуватиметеся цілий рік або тільки періодами.

Про мотоблоки KONNER&SOHNEN

В інтернет-магазині Мотоблок-Кентавр можна придбати мотоблоки KONNER&SOHNEN: https://motoblok-kentavr.com.ua/product-category/motobloki-konner-amp-sohnen/. Це німецький бренд, який славиться технікою найвищої якості. Якщо вам потрібен надійний помічник на довгі роки, слід придивитися до модельного ряду цього виробника.

Мотоблоки KONNER&SOHNEN мають такі особливості:

  • кожен виріб відповідає всім стандартам якості;

  • у продажу є бензинові та дизельні моделі. Перші - простіші в управлінні та вартість їх нижча. Другі – продуктивні, потужні, надійні, але й ціна вже буде вищою;

  • потужність мотоблоку починається з 7 до 13 л.с.;

  • є моделі, у яких дві передні та одна задня передача, а якщо й ті, де вже три швидкості вперед та одна назад;

  • охолодження - повітряне, тому пристроєм можна успішно користуватися в будь-який час року.

Такі мотоблоки допоможуть вам полегшити свою працю на ділянці. Ви зможете виконувати будь-які роботи. Додатково можна придбати різне начіпне обладнання, яке ще більше розширить можливості цієї техніки.

Мотоблоки IRON ANGEL

Мотоблоки IRON ANGEL – це ще один представник у світі надійної техніки для саду та городу. Ознайомитись з моделями можна за посиланням: https://motoblok-kentavr.com.ua/product-category/motobloki-iron-angel/.

Голландський бренд на сьогоднішній день представляє лише бензинові мотоблоки. Їхня потужність - від 6,5 до 7,5 л.с. Запустити мотор дуже легко завдяки ручному стартеру, а повітряне охолодження дозволяє працювати з технікою за будь-яких навантажень.

У комплектацію входять гумові колеса та фрези. Останні підходять для розпушування перед посадкою культур. Додатково можна придбати найрізноманітніше навісне обладнання, за допомогою якого можна і садити культури, і збирати врожай, і косити траву, боротися зі шкідниками і доглядати свою присадибну ділянку.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи