Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Монако примирив "еліту політичної нації"

Категорія:

Жванія і Суркіс відпочивають у Монако. Монако поступово стає південною столицею українських олігархів. Готель"Мерідієн" – епіцентр тусовки пострадянського простору. Як колись зізнався Віктор Медведчук, саме тут він зупиняється уже багато років. У фойє "Мерідієн" стоїть гул – від російської мови. На паркінгу – "Ламборджині" з російськими номерами.
Цей готель – єдиний, який має свій приватний пляж у Монако. За традицію, закладеною ще десять років тому, коли ці люди почали їздити на відпочинок у Туреччину, власний пляж є обов’язковою умовою комфорту.
Саме біля цього готелю об`єктив фотокамери спіймав сімейство екс-міністра з надзвичайних ситуацій Давида Жванії.

Залишалося незрозумілим, як Жванія опинився у Монако на власному "Бентлі". У нього в родині водить машину дружина, але складно уявити, щоб вона переганяла її за три тисячі кілометрів. Виявилося, що це зробив київський салон, який надає такий сервіс – вантажить машини на треки та везе їх у будь-яку точку Європи .

Тут же в Монако відпочивають інші міністри першого постреволюційного уряду Володимир Шандра і Павло Ігнатенко, соратник Тимошенко Євген Сігал. Неподалік, на Антибі, бачили Олександра Третьякова і главу СБУ Ігоря Дріжчаного.

У Каннах прямо на бульварі Круазет кореспондент "Української правди" зіткнувся з губернатором Запоріжжя Євгеном Червоненком. Він попросив себе не фотографувати, повідомивши, що проходить тут лікування.

На авеню Принцеси Грейс припаркований "Майбах" із київськими номерами. Поруч - старший Суркіс з онуком і молодою дружиною .

Суркіс заявив, що машина не його. За інформацією УП, він не збрехав – тому що цією машиною користується... Віктор Медведчук.

Під кінець цього тижня очікується підсилення українського десанту в Монако – там відбудеться матч на суперкубок УЄФА, де, крім Рината Ахметова, збираються бути присутні ще кілька власників футбольних клубів України.


Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи