Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Модель психіки ЛСІ - Горький

Логіко-Сенсорний Інтроверт    2 квадра
Псевдонім - Горький Координатор
Тварина - Пантера Холерик
 

Інспектор. Контролер. Систематик

Раціональність уникає експромтів, послідовний, старанно готується до доповіді, виступу, будь-якої відповідальної справи. Працює спокійно, впевнено і систематично, без падінь і злетів. Не терпить фамільярності, важко переносить агресивно-глумливих людей, хоча у суперечку з ними не вступає.

Інтровертність Скромний, потайний, замкнутий, спокійний, сором'язливий. Не любить бути центром уваги, у спілкуванні чуйний і не нав'язливий, водночас відчуває потребу у слухачах. Надає значення дрібницям, уміє їх узагальнювати й робити висновки. Висока норма самотності: читає, багато розмірковує - це його улюблений стан.

1. Логіка структурна

Розумно і точно вибирає кращу з наявних систем, доводить її до ідеального стану, бореться за впровадження. Дуже надійний в її здійсненні. Не підвладний ілюзіям, рівний, спокійний, логічний. Не схильний до фантазій і в інших не любить інтелектуальної зарозумілості та маніловщини. Схильний до глибокого дослідження вузьких проблем, старанно встановлює їх зв'язок з раніше вивченим, уміє вислухати співрозмовника і навіть з уривчастих відомостей зрозуміти суть викладеного. Бачить вихід там, де інші його не помічають. Якщо щось бачить точно, а інші - неточно, впадає в агресію. Честолюбний, прагне зайняти певне місце в посадовій ієрархії.

2. Сенсорика вольова

Вимогливий, владний, наполегливий, вольовий, діє рішуче, може знаходитись у напруженні і утримувати в цьому стані інших, якщо знає, що це потрібно. Звідси вимогливість і нетерпимість до коливань, безвольності, недобросовістності, прагнення до організації порядку. Методи – адміністративний тиск, різкі зауваження, дискредитація, обривання співбесідника.

3. Етика емоцій

Тактовний, але ставиться до людей, як до інструментів; особисті якості, симпатії і антипатії при цьому не відволікають - важливі результати. Етику підпорядковує логіці. Уподобання не приховує, іноді спеціально їх демонструє. Не пропускає непоміченою жодну особу протилежної статі. Про почуття оточуючих судить лише з їх зовнішніх виявів: як дивиться, як розмовляє з ним партнер - тому може помилитися. Знає про це, тому недовірливий і підозрілий.

4. Інтуїція можливостей

Невпевнений в оцінці як своїх здібностей, так і здібностей інших. Схильний урівнювати всіх. «Незамінних людей не існує» - це принцип при підборі кадрів, яких розставляє за своїм баченням. Слабо орієнтується в якостях партнерів, не бачить їх негативних сторін, тому в стосунках проявляє обережність, яка переходить у підозріливість.

5. Етика поведінки

Приймає близько до серця як подяку, так і догану, напружено переживає невдачу та зовні воліє цього не виявляти. Не любить, коли до нього звертаються з проханнями через сторонніх людей, а не безпосередньо - для нього це вияв неповаги. Не хвалить людей, навіть там, де це необхідно. Намагається зберігати з усіма рівні взаємини і не змінює їх. Не любить надмірної балакучості.

6. Інтуїція часу

Потребує, щоб допомогли розподілити час, тобто потрібні конкретні вказівки, як доцільніше використовувати час. Неприємне все невідоме. Не враховує своєчасність нового етапу в розвитку подій, а проти непередбачених подій не приймає ніяких заходів. Тому ставиться консервативно до сміливих новацій, вважаючи себе тверезим реалістом. Динамічні люди активізують, примушують задуматися над плином часу, подумати про завтрашній день. Потребує моральної підтримки для уникнення сумбурних дій.

7. Логіка ділова

Маючи гостре почуття справедливості, вимогливий до себе й до інших. Педантичний: створює цілковитий порядок у світі особистих речей, де кожний предмет має своє місце: одяг суворо розподіляє на звичайний та вихідний; хліб або ковбаса, нарізані абияк, дратують. В суперечці дратують мовчазні, для нього важлива інформація, якщо її немає - виникає підозра, нерідко від нього можна почути: "Чому ти мені нічого не кажеш?". Мислення логічне, послідовне - виступаючи, ставить перед аудиторією запитання і сам на них відповідає, оцінює все спостережуване різнобічно і в кількосному вираженні.

8. Сенсорика відчуттів

Витривалий і невередливий, не марнує часу на побут, вважає за краще приховати свої відчуття - голод, утому, біль, страх. Винахідливий у вигадуванні нових форм. Турбується, щоб у його партнера були всі потрібні речі, вдягається дуже скромно, логічно, а от партнера прагне вдягнути підкреслено елегантно і навіть розкішно, зробити помітним... і користуватися як своєрідним прикриттям для власної інтровертності.


В тему:

Логіко-сенсорний інтроверт (ЛСІ) – ISTJ

2. Логіко-сенсорний Інтроверт, (Контролер)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи