Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Модель психіки ІЕЕ - Гекслі, Том Сойер, Дон Жуан

Інтуїтивно-Етичний Екстраверт    4 квадра
Псевдонім - Гекслі, Том Сойєр, Дон Жуан    Програматор
Тварина - кіт Сангвінік

Психолог, радник. Весельчак, пересмішник, пустун
Ірраціональність Швидко вирішує особисті труднощі, завжди покладається на свою здатність миттєво імпровізувати, замість того, щоб заздалегідь підготувати роботу. Складні життєві ситуації організовують, надихають, виявляє в них свою кмітливість та спритність. Припливи працьовитості чергуються з приступами сонної пригніченості.
 
Екстравертність Постійно однаково жвавий, рухливий, має швидкий темп, допитливий та активний. Легко зав’язує нові цікаві знайомства, не зважаючи на ранги та титули. Спілкується не з усіма, наближує до себе лише цікавих людей. Приємний співрозмовник, уважний слухач, вміє знайти підхід до кожного. Полюбляє легкий, жартівливий тон, має веселу вдачу, тонкий гумор і оптимістичний світогляд. Відвертий і відкритий: не боїться зашкодити стосункам, бо знає, що створить нові. Прагне невимушених, розкутих відносин. Вміє виводити людей із безтурботного спокою, придумувати різні витівки і втягувати в них інших.
 
1. Інтуїція можливостей

Готовий допомогти людям у розв'язанні їхніх проблем, найбільше задоволення — знайти вихід зі становища, яке іншим здається безвихідним. Дуже любить ситуації нового, цікавого починання, коли можна проявити свої й чужі здібності, коли можна ще передбачати найнеймовірніший розвиток подій. сангвінік має високу різноманітність емоційних переживань, витривалий і невтомний у розв'язанні проблем, постійно чогось домагається, активний там, де інші пасивні. Прагне бути таємним управителем ситуації, при цьому його вплив спрямований на те, щоб змусити оточуючих виявити свої здібності, таланти. Не честолюбний, може вдовольнитися товариством друзів і передчуттям чогось цікавого. Майстер вишукувати таланти.

2. Етика емоцій

Дуже комунікабельний, легко встановлює контакти з людьми і завойовує їхню прихильність, у відносинах уважний і терпимий, уміє створювати атмосферу теплої привітності та відданості; прагне переконати людину – ворожість оточення скоріше надихає його на дію, ніж гнітить, уміє прив'язувати до себе людей. Бачить у людях безліч достоїнств, часто його емоції приймаються за почуття. У почуттях консервативний, прив’язується до вузького кола своїх людей, чия думка для нього значуща і визначає настрій, знання. Девіз: емоційна влада над усіма і сексуальна свобода від усіх.

3. Сенсорика вольова

Агресія виявляється не в діях, а в словах, дошкульному гуморі і сарказмі, викликають агресію ті, хто загрожує його цінностям. Важко орієнтується у фактичності, замінює її уявою, тому неадекватно сприймає життя.  Не тримає себе в руках у певних обставинах. Може образити грубощами.

4. Логіка структурна

Заборонених зон, високопоставлених кабінетів для нього не існує, він усюди вхожий, для нього всі люди рівні, ненавидить тих, хто хизується своїм становищем і посадою. Чутливий до оцінки своїх розумових здібностей, часто прагне захистити дисертацію, добивається вчених ступенів і звань, це дає йому можливість спокійно працювати, дуже чутливий, коли зачіпають дорогі для нього ідеї, заперечують можливості його та близьких людей, тому прагне контактувати з ідейно близькими людьми. Інтереси і знання має скоріше широкі й різноманітні, ніж глибокі, здобуває їх незрозуміло де, але тільки не в школі. Деталі і дрібниці дратують.

5. Сенсорика відчуттів

Фізичний стан не відчуває, вважає себе хворим, коли не може працювати за браком енергії і сил. Важко влаштувати простір, в якому все було б приємно, зручно, гармонійно. Піжон.

6. Логіка ділова

Уміє і любить вести полеміку, інколи використовує свою чарівливість і полемічний запал; аби нічого не робити, з бурхливим обуренням доводить, наскільки він зайнятий і як багато зробив. Його треба використовувати у стані найвищого натхнення – як ломовик він не тягне. Якщо робота вимагає тривалої і пильної уваги, заглиблення в деталі – втрачає до неї інтерес або просто кидає. Утопає в безлічі справ і захоплень.

7. Інтуїція часу

Передбачає подальший розвиток подій, взаємин між людьми. Знає, як розподілити свої сили і можливості у часі, тому сміливо входить у ситуацію. від настрою залежить усе: плани на майбутнє, ставлення до себе, уявлення про світ, райдужні плани можуть змінюватися тяжкими переживаннями, але цікава новина, схвалення, цікава можливість, що раптово випала, миттєво змінюють настрій, від нудьги просто захворює.

8. Етика поведінки
Палкий ентузіаст, високодуховна, артистична особистість. Привітність і доброзичливість може демонструвати будь-кому; робить щось тільки для тих, до кого ставиться всерйоз, і робить тоді набагато більше, ніж від нього чекають і ніж він сам обіцяє. Готовий будь-яку невдалу справу почати спочатку. Відмінний популяризатор, хоча його ораторські здібності спочатку, як правило, поступаються здібностям щодо особистого спілкування, з часом і тут досягає видатних успіхів. 
 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи