Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Міндобрива з Європи для всіх типів грунтів від компанії Макош

Високий урожай овочів та плодово-ягідних культур – кропітка повсякденна робота кожного, хто займається обробкою землі. Кожна рослина потребує догляду, поливу, і, найголовніше, – раціонального забезпечення внесення добрив та мікроелементів на всіх етапах розвитку.

Потреба рослин в мікроелементах

Різнобарв’я ґрунтів нашої країни вносить свої корективи щодо внесення добрив. Так, на багатих гумусом ґрунтах (чорноземах), кількість добрив та мікроелементів – максимальна, і навпаки, на бідних ґрунтах потрібно забезпечити рослини тими добривами, яких їм не вистачає. Прості фермери і сільгоспвиробники, звертаючись до компанії https://makosh-group.com.ua/, можуть розраховувати на значне зростання врожаю на своїх земельних ділянках та полях.

Завдяки інноваційним рішенням в розробці засобів живлення для рослин, компанія може запропонувати добрива для:

  • плодово-ягідних культур;
  • овочів;
  • цукрового буряку;
  • зернових культур (соняшник, пшениця, кукурудза, соя, ріпак, жито, ячмінь).

Комплексний підхід до підживлення рослин – запорука щедрого врожаю

Продукція компанії здатна забезпечити живлення рослин на всіх етапах їх розвитку. Серед пропозицій:

  1. Мінеральні добрива Superfosfat, Makosh Magnezowy, NPK Makosh z borem. Superfosfat застосовується при основній обробці землі і передпосівній обробці, демонструє найкращі результати при двохфазному внесенні в пропорції: 70% добрив вноситься під основний обробіток землі, решта 30% - внесення при посіві. Добриво Makosh Magnezowy, в складі якого є мікроелементи (Mn, Cu), може застосовуватись при культивації, оранці, закриттям вологи, посіві різноманітних культур. Мікроелементи цього мінерального добрива (магній та сірка), завдяки оксидній формі – легко засвоюються листовим апаратом рослин при післясходових обробках навіть за низької температури. NPK Makosh z borem – універсальне добриво, яке застосовується при основному та передпосівному обробітку землі та при посіві насіння, в пропорціях: 70% запланованої норми вноситься під основний обробіток землі, решта – при посіві.
  2. Мікродобрива – сульфат магнію та добриво Maxibor 21. Сульфат магнію, завдяки кристалічній формі – легко розчиняється у воді і дуже добре засвоюється рослинами через листовий апарат. Maxibor 21 застосовується при позакореневому живленні рослин та дрібнокапельному підживленню.

Добрива від компанії «Макош» забезпечать Вам щедрий урожай незалежно від типу ґрунтів. Кваліфіковані спеціалісти зможуть запропонувати добрива та індивідуальний підхід для господарств різного спрямування.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи