Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Медичний центр на Оболоні Smart Medical Center - завжди на варті вашого здоров'я

Якісні медичні послуги – не завжди доступні більшості населення не тільки в маленьких містах, але і у великих, навіть – у столиці.

Кожен, хто відвідував звичайні поліклініки, міг стикнутися з довжелезними чергами та чварами за них. Це не одна із найбільших проблем таких закладів. Проблеми з фінансуванням галузі відзначається не тільки в якості обслуговування, але і в самій відсутності нового устаткування, яке дозволяє проводити якісне обстеження організму.

Медичний заклад smartmedicalcenter.ua пропонує свої послуги дорослим і малечі. Клініка має комплексний підхід до надання якісних послуг в доброзичливій обстановці. До Ваших послуг – 38 напрямів:

  • Гінекологія;
  • Вакцинація;
  • Неврологія;
  • Дерматологія;
  • Отоларингологія;
  • Офтальмологія;
  • Ультразвукова діагностика;
  • Лабораторні дослідження;
  • Послуги денного стаціонару.

Медична клініка має в своєму штаті 50 висококваліфікованих фахівців, більшість з яких мають науковий ступінь, вчене звання або вищу кваліфікаційну категорію, а досвід їх роботи, в середньому, складає 19 років. Лікарі клініки постійно приймають участь в різноманітних конференціях, симпозіумах і семінарах, проходять курси підвищення кваліфікації. Також, клініка має найсучасніше обладнання та устаткування, яке дозволяє швидко та якісно проводити будь-які обстеження в комфортних та затишних умовах. Більшість медичного обладнання постачається з таких країн, як Німеччина, Чехія, Італія, Фінляндія та Україна. Кожен відвідувач, завітавши до медичної клініки буде вражений приємним і затишним інтер’єром, безкоштовним Wi-Fi, пропонується чай та кава, книги та журнали, преса. Також, для самих маленьких відвідувачів є спеціальні дитячі куточки.

Діяльність клініки відбувається повністю у правовому полі згідно законодавства України, а кожен пацієнт, який звернувся за допомогою, стає стороною публічного договору про надання медичних послуг в закладі.

Вартість за медичні послуги – цілком приємна та демократична для клієнтів, а сплатити за послуги можливо зручним для Вас способом – банківським переказом, через термінал або готівкою. Пільгові категорії населення (багатодітні сім’ї, студенти, пенсіонери) можуть розраховувати на знижки. Також, медичний заклад тісно співпрацює зі страховими компаніями.

Будьте в курсі новин клініки, підписуйтесь на оновлення та соціальні мережі YouTube, Instagram та Facebook.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи