Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Медійна реклама від MixDigital - найкращий спосіб заявити про свій бізнес

Стратегія створення успішного бізнес-проекту, в першу чергу залежить від маркетингової програми розвитку, адже саме від неї залежить впізнаваність бренду та успіх виходу на ринок нового продукту чи послуги, залучення потенційних клієнтів.

Реклама в мережі інтернет – найбільш затребувана послуга багатьох компаній, які прагнуть досягти нових висот та залучити до себе якомога більше уваги. Один із таких способів – створення власного сайту, медійна та пошукова реклами, відеореклама.

Медійна реклама – найкращий спосіб заявити про себе

Отримати гарні показники по впізнаваності бренду або досягти успіху при виведенні на ринок нового продукту, медійна реклама – як ніщо інше здатна за короткий проміжок часу вирішити поставлені завдання. Незважаючи на те, що багато хто говорить, що сьогодні, медійна реклама вмирає, вона до цих пір є досить ефективною в використанні при залученні потенційих клієнтів.

Безумовно, ще декілька років тому, медійна реклама була одним із самих продуктивних методів просування товарів та послуг для багатьох компаній, і цьому є декілька чинників:

  • маловідомість способу використання медійної реклами як потужного елементу в досягненні поставлених цілей в розвитку бізнесу;
  • демократичне ціноутворення на майданчиках, де розміщувалася потрібна інформація;
  • відсутність програми Adblock, яка на даний момент здатна блокувати покази користувачам.

Серед недоліків того часу в медійній рекламі – велика кількість помилок (однаковий креатив, відсутність сегментації, ігнорування систем статистики). Сьогодення показує, що медійна реклама, замовлена у компанії https://mixdigital.com.ua/ua/medijna-reklama/, позбавлена цих недоліків та здатна забезпечити відмінні показники за короткий час.

Види медійної реклами

Серед найбільш популярних методів медійної реклами, є:

  1. Банери. Зазвичай, це рекламні графічні блоки, розміром 240х400, 600х90, 728х90, з одного або декількох слайдів, на яких відображається пропозиція рекламодавця. Також, популярні і більш конверсійні - Flash банери та банери-розтяжки, але вони більш дорожчі від попереднього варіанту.
  2. Реклама Pop-up (спливаючі вікна). Цей вид медійної реклами потребує правильного застосування, адже може викликати у користувачів роздратування. Агресивний вид реклами (спливаюче вікно зі звуком та анімацією) варто застосовувати тільки в виняткових випадках.
  3. Також, одним із найактуальніших видів недійної реклами, є брендування сайту, але, водночас, цей вид є одним з найдорожчих способів розміщення медійної реклами. У цього варіанту недійної реклами є величезний плюс в порівнянні з іншими видами - на нього не поширюється блокування Adblock, а це значить, що всім без винятку користувачам буде показана реклама. Найчастіше, такий вид застосовується, коли на ринок виходить новий продукт або проводиться масштабна акція.

Щоб отримати продуману та якісну медійну рекламу, варто звернутись до справжніх фахівців своєї справи - MixDigital, які здатні виконати роботу на найкращому рівні.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи